Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai multe trenuri de călători care urmează să ajungă în Gara de Nord din Capitală au întârzieri între 60 şi 90 de minute, din cauza unei defecţiuni tehnice la instalaţia de dirijare a traficului din zona Crivina - Brazi, unde au fost furate elemente ale unităţii de siguranţă a circulaţiei, informează Mediafax.

În urma acestui incident, circulaţia feroviară pe relaţia Crivina - Brazi se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, a anunţat, marţi dimineaţă, Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA.

Mai multe trenuri vor ajunge în Gara de Nord din Bucureşti cu întârzieri între 60 şi 90 de minute. Până în prezent au fost anunţate întârzieri de 90 de minute în cazul trenurilor Personal 3010 Braşov - Bucureşti Nord, Rapid 654 Bicaz - Bucureşti Nord, Accelerat 1554 Mărăşeşti - Bucureşti Nord, Accelerat 1632 Oradea - Bucureşti Nord şi Accelerat 1558 Buzău - Bucureşti Nord.

Echipele de intervenţie lucrează la înlocuirea elementelor furate, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic, a precizat sursa citată.

Integral pe România Liberă