Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marti, 15 noiembrie, Pro Tv difuzeaza ultima editie a “Confruntarilor” de la “Vocea Romaniei” in care fiecare antrenor isi definitiveaza echipele cu care va merge in etapa urmatoare.In aceasta etapa, a Confruntarilor, fiecare antrenor si-a stabilit duete cu membrii echipei sala, in urma fiecarui duet, unul dintre concurenti fiind eliminat, astfel din cei 12 concurenti vor ramine doar sase. Insa, in editiile live ale emisiunii care vor fi difuzate de ProTv din 22 noiembrie, fiecare dintre cei patru anternori trebuie sa ajunga cu cate 5 “elevi” in echipa sa, astfel ca, la finalul ultimei editii de Confruntari din 15 noiembrie intervine “Cantecul Decisiv”.

Dintre cei 6 concurenti cu care a ramas in urma “Confruntarilor”, fiecare antrenor va alege 2 dintre ei care s-au descurcat cel mai putin bine. Acestia vor trebui sa interpreteze melodia cu care s-au prezentat la “auditiile pe nevazute”.
Integral pe Ziua Veche