Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a declarat, marţi, că liderii PPE merg pe o cale greşită sprijinându-l pe Traian Băsescu şi repetând aceeaşi greşeală ca şi în cazul lui Silvio Berlusconi sau Viktor Orban.
"PPE se află aici de partea cea greşită atunci când vine vorba de apărarea principiilor şi valorilor democratice în Uniunea Europeană. Nu e pentru prima dată, au făcut-o cu Berlusconi şi înainte cu Viktor Orban, acum cu preşedintele Băsescu. Cred că repetă aceleaşi erori din trecut, alegând o cale greşită, când de fapt UE este o uniune a valorilor şi principiilor democratice", a susţinut Verhofstadt.

Integral în Gândul

Integral pe GândulComentarii

Bartolomeu Ii jigneste rau de tot pe berlusconi si orban. Aia macar sunt cat de cat civilizati, stiu sa manince cu furculita,sa bea din pahar nu din sticla, etc.

18 octombrie 2012 2:49

sictir analfabetule pai de la unul ca ctp care este cumparat200%de voiculescu la ce sa te astepti,un pupincurist si un sustinator al celor care au distrus tara,in curand o sa auziti ca este chirias la spitalul 9 ,pt ca deja este nebun ,bate campii ca un retardat

17 octombrie 2012 15:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.