Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bucureștiul devine astăzi terenul unei înfruntări mediatice de proporții. Cine va câștiga: USL sau PDL? Lansarea candidaților Puterii la parlamentare sau Congresul popularilor europeni, găzduit de reprezentanții Opoziției? Arena Națională sau Palatul Parlamentului?

Zi politică fierbinte astăzi, la Bucureşti. PDL este gazda Congresului Partidului Popular European, care se desfășoară pe parcursul a două zile la Palatul Parlamentului. Ca să eclipseze manifestarea, USL organizează tot astăzi, pe Arena Naţională, lansarea candidaţilor săi la alegerile parlamentare.

Cină cu strigături pentru invitații din PPE

La Congresul PPE participă nume sonore: preşedintele CE, Jose Barroso, preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, cancelarul german Angela Merkel,comisarul european pentru Justiție, Viviane Reding, alţi 15 şefi de state şi guverne din state UE.

O parte dintre invitați au sosit de ieri și au luat contact cu specificul românesc, sub forma unei cine tradiționale la "Caru' cu bere", dar și a unui protest pe care l-au organizat în fața localului 40-50 de cetățeni care încă mai obiectează față de rezultatele referendumului de demitere a lui Traian Băsescu.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.