Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Statutul de logodnică a lui Ilie Năstase a transformat-o peste noapte pe Brigitte Sfăt în cu totul altă femeie! În loc de bomba sexy care încingea imaginaţia bărbaţilor în Playboy, acum timişoreanca afişează o faţă obosită, permiţându-şi chiar “luxul” de a ieşi, la 34 de ani, pe stradă, fără machiaj.

Nu mai este mult până când Ilie Năstase o va duce la altar şi deja a început să-şi scoată în lume faţa de gospodină! Dacă la începutul relaţiei ei cu fostul mare tenisman, Brigitte Sfăt (34 de ani) nu ieşea nemachiată pe stradă şi era tot timpul îmbrăcată după marile cataloage ale firmelor cu pretenţii din afară, acum timişoreanca a lăsat-o mai moale cu împopoţonatul şi nu numai.


Zilele trecute, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! ieşind împreună cu Ilie la un restaurant de fiţe, situat în zona Dorobanţi, fiind pur şi simplu de nerecunoscut fără machiaj.

Pentru prima dată, Brigitte a afişat o faţă obosită şi tristă, brăzdată de riduri adânci, la un moment dat ea făcând o grimasă total inestetică.

Brigitte a uitat să se fardeze, însă nu a uitat acasă inelul de logodnă, încrustat cu 18 diamante, în valoare de 22.000 de euro, pe care Ilie i l-a pus pe deget la începutul acestei luni.

Se pare că preţioasa bijuterie a transformat-o, peste noapte, pe fosta vedetă care făcea furori în revista Playboy, în urmă cu aproximativ 10 ani, în femeia de casă, care nu mai pune prea mare preţ pe imaginea ei sexy.

Ai grijă să nu ajungi ca Oana Lis!

Brigitte Sfăt nu e singura vedetă din showbiz care a început să se neglijeze după ce s-a văzut cu inelul pe deget! Oana Lis (33 de ani) a renunţat şi ea să mai ţină vreo dietă, de anul trecut, de când a devenit soţia lui Viorel, silueta ei luând în ultima vreme proporţii îngrijorătoare.

Astfel, Oana nu mai are nici o jenă să se îndoape la evenimentele mondene cu tot felul de specialităţi culinare, ea „scuzându-se" de fiecare dată cu faptul că lui Viorel îi plac femeile grase şi frumoase.

Ultimul mare „festin" la care a participat a fost chiar duminică, la branch-ul oferit la centrul de evenimente Ambasad‘Or, din Otopeni, unde Oana s-a înfruptat din plin, preferatele ei fiind prepeliţele şi prăjiturile.

Integral pe Click!