Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prioritatea actuală a Guvernului este identificarea fondurilor pentru funcţionarea spitalelor, plata unei părţi din pensii şi activitatea Ministerului Administraţiei şi Internelor, deoarece construcţia bugetară nu prevede nicio resursă pentru ultimele 45 de zile ale anului, a declarat premierul Victor Ponta duminică la PRO TV.

"Prioritatea numărul unu în acest moment a Guvernului este finalizarea anului 2012, pentru că începând cu 15 noiembrie - aşa s-a prevăzut anul trecut în buget - nu există nicio resursă pentru funcţionarea spitalelor, pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, pentru o parte din pensii şi atunci, profitând de încasări mai bune la buget, un trend care s-a confirmat şi în trimestrul III, şi rearanjând cheltuielile, prioritatea numărul unu este să ştiu că până la 31 decembrie 2012 pensii, salarii, funcţionarea instituţiilor publice şi încălzirea putem să le asigurăm, evident cu un buget pentru 2013", a spus Ponta, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV.Integral pe CotidianulComentarii

Marat Baaaa! E f.b. ! Sa dispara dracului ruina asta de stat ca se poarta ca un dusman si nu ca un aparator al nostru. Face el ceva pentru noi? Opreste sau controleaza el sarea iodata care ne va duce la groapa ? Ne da el initium ? Ne da el ''modificate genetic'' ? Ne lasa la mina medicilor escroci si a concernelor de medicamente care fac experienta pe noi? Ne tine in imbecilizare distrugind sistematic scoala ? A distrus armata in numele unor himere? A distrus ECONOMIA, ADICA INDUSTRIA SI AGRICULTURA ? Asigura el securitatea cetateanului ? NUUUUUUUUUUUUUUUUU ! Deci, vreti sa-l platiti in continuare sau sa-l demolam dracului si sa construim altul, normal, care sa fie AL ROMANILOR, AL CELOR MULTI ?Acum e ca in K. Marx, o masina de oprimare a celor multi de catre cei putini si bogati ! Hai sa traiti bine cind o zbura porcul !

15 octombrie 2012 21:22

unu Moaca de Boc, camarila PDL-ista si incapabilul contabil de Rasov Ialomiteanu intentionat n-au prevazut sumele necesare in buget in speranta pulsarii ca la POKER inainte de alegerile din Decembrie. Lichelelor lumea este cu mult mai desteapta decat voi si va va da peste maini si peste bot la viitoarele alegeri.

15 octombrie 2012 13:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.