Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Discovery a... descoperit Poliţia Română. Ofiţerii noştri sunt subiect de documentar - unul difuzat în peste o sută de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Motiv de mândrie pentru noi şi pentru ei, serialul se numeşte Poliţişti de elită.

Nicio secundă regizată. Droguri, ostatici, trafic de persoane, răpiri sau trageri cu arme de foc. Totul în timp real, filmat cu camere ultraprofesionale de echipa de la Discovery.

Astfel de momente i-au speriat pe americani. Dar, pentru poliţiştii noştri, era o misiune care trebuia dusă la îndeplinire. Dar au filmat. Din patru unghiuri la fiecare misiune, fără să îi încurce pe luptători. Mai ales pentru că fiecare flagrant al lor este filmat pentru probe.

Misiunea din primul episod este de a prinde un infractor foarte periculos. Nume de cod, Vasile. Ocupaţie, trafic de persoane. Scop, sute de mii de euro câştigate din proxenetism.

După luni de zile de filaj şi anchetă, momentul prinderii este la câteva secunde. Opt maşini dispersate în trafic intervin în flagrant. Comunicarea este cea mai importantă.

Misiunea? O scurtă urmărire pentru a-l scoate din zona Gării de Nord. O zonă foarte aglomerată. Poliţiştii nu puteau risca victime colaterale.

Misiunea a fost dusă la îndeplinire cu succes. Serialul a fost filmat în vara şi toamna anului trecut. Şi e difuzat o dată pe săptămână, episod cu episod. Între poliţiştii de elită care s-au lăsat filmaţi, sunt şi ofiţeri din Polonia şi Rusia.


Comentarii

Basescu e de vina ! HUO! ROMANII SINT VEDETE PESTE TOT.Blestematii occidentali condusi de masonii satanisti ne ponegresc din INVIDIE!!!Romania este o tara frumoasa si bogata,cu oameni harnici,cinstiti si muncitor! TRAIASCA USL! TRAIASCA CONDUCATORII CARE NE CONDUC SPRE CELE MAI INALTE CULMI!

9 octombrie 2012 8:50

val Politia Romana este extraordinara cind actioneaza asupra proxenetilor, curvelor si a demonstratiilor filmate. Cind este vorba de furturi masive (gen depozite, exporturi, etc) jafuri, hotii de mai mica amploare, tilharii, chiar si crime atunci merge mai incet, sint dosare care sint cu autori necunoscuti, etc. Totusi este buna propaganda.

8 octombrie 2012 23:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.