Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, luni, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă recursul privind arestarea sa preventivă, că nu a luat nu a luat nici un ban de la Petromservice,

Vîntu a spus în faţa instanţei că este nevinovat şi că falimentul Petromservice a fost urmarea celor peste 18.000 de litigii de muncă pornit de angajaţi împotriva companiei.

"Petromservice a fost falimentată de salariaţii ei, sfătuiţi de avocaţii lor să speculeze o neregulă din contractul de muncă şi care au pornit mii de procese împtriva acestei companii. Pentru a se putea apăra, Petromservice a căutat calea legală, dar a fost prea târziu, pentru că drepturile salariale acordate erau mai mari decât capitalul societăţii", a declarat omul de afaceri.
Integral pe CotidianulComentarii

cosma_racoare USL l-a scapat din nou pe Vantu!!! E simplu! Dan Lupascu, fost presedinte al CSM si actualmente presedinte al Curtii de Apel, dusman declarat al lui Traian Basescu, este cel care l-a eliberat si pe Catalin Voicu, cel care a stat in puscarie un an si jumatate si vroia sa mafionalizeze intregul sistem de justitie. Lupascu a fost numit acum cateva luni de USL prin votul de la Senat, ca presedinte al Curtii de Apel. E un troc simplu: USL ii da posibilitatea sa faca bani din spagi fara sa fie tras la raspundere iar USL sa aiba cecuri in alb la dosarele multiple de coruptie pe care le au membrii PSD. Asta e ce vrea USL pentru tara. Un devalizator de miliarde de euro nu e pericol public, e un om cinstit care are 81 de proprietati, unele cu o suta de camere!!! Mi-e scarba de USL, magistrati si de cei care ii sustin!!! Deci, raman cum am vorbit, dati-mi voturi pentru ca spun adevarul!!! ... ( arata tot comentariul ) Semnaleaza comentariu nepotrivit!Pro / Contra 4,3De acord 33 luata din Forum ! - CINE ESTE ACEST DAN LUPASCU ???????? Se pare ca asta e buba !!!

14 noiembrie 2011 20:16

mihai Excrocul, mafiotul sov are magistratii la cheremul lui, asa ca nu va pati nimic.Cu asa justitie Romania ramane raiul hotilor si mafiotilor.

14 noiembrie 2011 19:13

tezeu normal ca nu a primit niciun ban pt ca nu mai erau,dupa ce i-au luat Vantu-Luca +echipa !

14 noiembrie 2011 18:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.