Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Finanţatorul stelist Gigi Becali i-a transmis portarului Ciprian Tătăruşanu că trebuie să semneze un contract de reprezentare cu firma verilor săi, Victor şi Ioan Becali, pentru a fi lăsat să plece la o echipă din străinătate.

"Tătăruşanu trebuie să înţeleagă că de la Steaua poate să plece la un club mare doar dacă semnează cu verii mei! O să-i spun să rupă înţelegerile pe care le are cu alţi impresari", a declarat Gigi Becali. Conform Gazetei Sporturilor, Ioan Becali i-a sugerat lui Victor Piţurcă să-l înlocuiască pe Ciprian Tătăruşanu cu Cristian Bălgrădean la meciul amical de mâine seară cu Grecia!
Integral pe CotidianulComentarii

!! BORDELUL BEKALI ESTE DESCHIS NON STOP..OFERA SEVICII DE CALIATATE SI BONUSURII CU MINORE MACHIDOANCE..

14 noiembrie 2011 10:38

Vasâli Tatarusanu! Nu semna cu vampirii astia de Becali! Astia distrug tot ce-a mai ramas din fotbalul romanesc! Pana nu vor disparea ei nu va fi fotbal in Romania!

14 noiembrie 2011 9:55

Ciklopul S-a vazut vineri cat de "bun ' este Tatarusanu; nu are nicio treaba cu centrarile care intra in careul de sase metri - este spectator la ele. Nici gratis nu l-ar lua o echipa buna din strainatate. I se face reclama (ca si Tanase), deoarece Becaliotul nu mai stie ce sa faca sa scape de el.

14 noiembrie 2011 9:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.