Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Atenţie, dispar clanţele din Parlamentul României! Din 5600 de încuietori, câte sunt în Palatul Parlamentului, numai în ultima vreme s-au evaporat 10 bucăţi, iar problema a fost sesizată chiar de unii deputaţi, care au fost la un pas să rămână blocaţi în sala de şedinţă.

Se pare că fenomenul ia amploare şi acest lucru îi sperie pe administratorii Casei Poporului care se chinuie să găsească hoţul.

De-a lungul timpului clanţele au tot dispărut din Palatul Parlamentului. Pentru că cele originale ar fi costat prea mult au fost înlocuite cu unele simple din alamă. Cel mai probabil, la fel se va întâmpla şi acum.

Nici clanţele de alamă nu sunt ieftine, costă în jur de 100 de euro.


Comentarii

socialistu lefter Bine le face! Cind ii prinde inauntru, sa le fure clantele, sa-i incuie, sa-i blocheze - poate mai lucreaza si ei ceva! Caseria, de unde isi iau salariile degeaba, ar trebui chiar zidita! (Lui Crin ii pot duce un pat acolo, sa nu fie incuiat pe-afara...)

26 septembrie 2012 11:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.