Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, este de părere că „jocul“ lui Dan Diaconescu a fost de a câştiga electoral din ceea ce se întâmplă la Oltchim, dar crede că „va pierde“.

Blaga a fost întrebat înainte de şedinţa BPN al PDL dacă Dan Diaconescu are un câştig electoral din ceea ce se întâmplă la Oltchim.

„Convingerea mea este că acesta a fost jocul domniei sale, dar cred că va pierde“, a răspuns Blaga.
De asemenea, liderul PDL a fost întrebat şi despre controalele de la Oltchim, apreciind „că justiţia trebuie să facă lumină dacă crede că sunt lucruri care nu au fost în regulă“.Integral pe AdevărulComentarii

rectific, fost vice-premier acu, tartor de partid

24 septembrie 2012 14:19

basist afliat Da, Blaga, iti este usor acum, in calitate de vice-premier s-o faci pe desteptul, sa zici ca va pierde DD, dar gaurile de peste 700 mil euro cine le-a facut, bucalatule? Va dati to(n)ti la o parte si spuneti ca asta care s-a bagat sa le dea o paine celor peste 3000 de muncitori n-o sa reuseasca, dar voi cum ati facut aceasta imensa paguba? Va spun eu, capusind la greu cu toti ciumpalacii vostri care v-au finantat partidele si mesele tavarasesti! Acum, aratati cu nerusinare spre unul care n-a avut nicio treaba cu guvernarile, il aratati cu degetul poate-poate va atrageti voi capital politic. Cred ca daca se sparge buba asta odata cu semnarea contractului, o s-o luati in freza rau, atat USL, cat si "stramba" voastra! Om vedea!

24 septembrie 2012 14:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.