Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Este cinic ce se întâmplă, ne jucăm cu soarta a mii de familii. Nu este bine ce se întâmplă acolo", a comentat Vasile Blaga despre situaţia de la Oltchim.


Comentarii

gf Sa nu uitam ca Oltchim a ajuns in aceasta situatie pe timpul guvernarii antinationale Basescu-Boc .Voi , sinteti aceia care ati tratat cu mult cinism valorile materiale create prin multa truda.asa cum este Oltchim. Nu va este rusine sa mai vorbiti ?

25 septembrie 2012 9:51

blonda si piticu de aici sa intelegem ca tu n-ai stiut de scenariul chiorului tau sef?? Inseamna ca nu mai da nici doi bani pe tine dupa ce ai investit milioane de parai in el (chiorul). Evident din vamile patriei. Hai fi si tu odata necinic......

25 septembrie 2012 0:50

CINICUL ACESTUI DOMN SI INTREGII CLASE POLITICE ROMANESTI AR TREBUI SA LI SE CONFISCE AVERILE SI NUMAI ATUNCI VOM PUTEA VORBI DE CINISM.

24 septembrie 2012 22:34

Dorel Dupa ce cel mai mare TRADATOR in persoana lui basescu l-a scos din puscarie pe acest PAPAGAL de Diaconescu, acum Dan Diaconescu ii intoarce serviciul. In aceste conditii TRADATORUL de basescu poate demonstra unei natiuni ca GUVERNUL U.S.L nu este capabil de o PRIVATIZARE. CORECT?!

24 septembrie 2012 14:31

Dorel Dupa ce cel mai mare TRADATOR in persoana lui basescu l-a scos din puscarie pe acest PAPAGAL de Diaconescu, acum Dan Diaconescu ii intoarce serviciul. In aceste conditii TRADATORULUI de basescu poate demonstra unei natiuni ca GUVERNUL U.S.L nu este capabil de o PRIVATIZARE. CORECT?!

24 septembrie 2012 14:30

Basexu of of of !!!! partid de smecheri,mafioti ,derbedei-asta este PDL!! Niste neica-nimeni! Inculti,demni urmasi de veche scoala de politruci.Indivizi fara scrupule.Eba,videanu,blaga,ridzi,udrea, berceanu-astia sunt maximul inteligentei voastre.

24 septembrie 2012 14:09

adrian BLAGA voi cu bo c si pdl NU ATI FOST CINICI?acum vb ?eu rosesc cand vad atata PROSTIE!!!!

24 septembrie 2012 14:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.