Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu numai Mircea Geoană a intrat în vizorul social-democraţilor din Comisia de Integritate, ci şi vicepreşedintele partidului Robert Negoiţă.
Membrii Comisiei vor analiza dacă Negoiţă mai merită să rămână în PSD, după ce colegii de la sectorului 3 au cerut excluderea lui, pe motiv că ar fi pus la conducerea PSD a organizaţiei persoane excluse din partid pentru colaborare cu PDL.
"Se pare că acesta, în calitate de coordonator al PSD Sector 3, a pus în funcţii de conducere la organizaţie persoane care nu mai sunt în partid, care au fost date afară anul trecut pentru colaborare cu PDL. Am înţeles că ar fi vorba de cinci persoane, care au fost acuzate, când erau în PSD, că au înlocuit reprezentanţii PSD în secţiile de votare cu reprezentanţi ai PDL şi au fost excluse din PSD", a precizat preşedintele Comisiei de Integritate a PSD Bucureşti, Doru Giugula.
Pe de altă parte, Robert Negoiţă susţine că Giugula minte şi că nu există nici o cerere de excludere a sa din partid.
"Minte. Minte atât în ce priveşte că ar exista o cerere a PSD Sector 3 către CNAIM a PSD de excludere a mea din partid, minte şi în ce priveşte acuzaţia că aş fi promovat în funcţii de conducere la organizaţie oameni care au fost daţi afară pentru că au colaborat cu PDL", a susţinut Negoiţă,


Integral pe România Liberă