Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizaţia PSD Sector 3 a cerut Comisiei de Integritate a PSD excluderea din partid a vicepreşedintelui Robert Negoiţă. Acesta ar fi pus la conducerea PSD Sector 3 oameni excluşi din PSD pentru colaborarea cu PDL, conform Mediafax.

Preşedintele Comisiei de Integritate, Doru Giugula, a arătat că pe rolul Comisiei există şi o sesizare a PSD Sector 3, privind excluderea din partid a lui Robert Negoiţă.

"Se pare că acesta, în calitate de coordonator al PSD Sector 3, a pus în funcţii de conducere a organizaţiei persoane care nu mai sunt în partid, care au fost date afară anul trecut pentru colaborare cu PDL." a arătat Giugula.

"Am înţeles că ar fi vorba de cinci persoane, care au fost acuzate, când erau în PSD, că au înlocuit reprezentanţii PSD în secţiile de votare cu reprezentanţi ai PDL şi au fost excluse din PSD”, a conchis Giugula.


Comentarii

socialistul Alt mafiot din PSD multimilionarul de stanga NEGOITA. Il doare in PIX de cei pe care-i reprezinta in partid

13 noiembrie 2011 15:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.