Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizaţia PSD Sector 3 a cerut Comisiei de Integritate a PSD excluderea din partid a vicepreşedintelui Robert Negoiţă. Acesta ar fi pus la conducerea PSD Sector 3 oameni excluşi din PSD pentru colaborarea cu PDL, conform Mediafax.

Preşedintele Comisiei de Integritate, Doru Giugula, a arătat că pe rolul Comisiei există şi o sesizare a PSD Sector 3, privind excluderea din partid a lui Robert Negoiţă.

"Se pare că acesta, în calitate de coordonator al PSD Sector 3, a pus în funcţii de conducere a organizaţiei persoane care nu mai sunt în partid, care au fost date afară anul trecut pentru colaborare cu PDL." a arătat Giugula.

"Am înţeles că ar fi vorba de cinci persoane, care au fost acuzate, când erau în PSD, că au înlocuit reprezentanţii PSD în secţiile de votare cu reprezentanţi ai PDL şi au fost excluse din PSD”, a conchis Giugula.