Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Astăzi, norii rămân tot pe regiunile extracarpatice, pe sudul şi estul ţării, dar nu vor mai fi foarte consistenţi. Meteorologii spun că vor fi ninsori slabe prin Moldova şi izolat lapoviţă în Dobrogea şi Muntenia. În restul teritoriului va fi destul de mult soare, dar cu dinţi.

În Bucureşti, dimineaţa temperatura scade sub pragul de îngheţ, minus 2, poate chiar minus 4 grade. Mai bate şi vântul, astfel încât temperatura nu mai trece la amiază de 6 grade, valoare cu 4-5 grade sub norma climatologică.

Şi la munte tot vreme rece. Apare din când în când şi soarele, dar norii vor stăpâni cerul în cea mai mare parte a timpului. În depresiuni şi pe văi, în special în prima parte a zilei, este posibil să apară ceaţa. Nu vor lipsi ninsorile slabe, dar vor fi prezente doar pe arii restrânse în Carpaţii orientali şi izolat în cei Meridionali. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile nu se modifică faţă de ziua precedentă.

Luni, vremea se va menţine rece. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare şi izolat fulguieli la munte. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 8 grade, iar cele minime între -8 şi 1 grad. În zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Marţi, cu toate cã temperaturile vor creşte uşor, vremea se va menţine rece. Cerul va fi temporar noros, iar în nordul ţãrii, în timpul nopţii, izolat va fulgui. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade. În zonele joase se va semnala ceaţã.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.