Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A treia lupta dintre Manny Pacquiao si Juan Manuel Marquez s-a incheiat cu o noua victorie a filipinezului, care l-a invins pe boxerul mexican la puncte.

Luptele dintre Manny Pacquiao si Juan Manuel Marquez au devenit deja clasice. Pana la partida disputata in aceasta dimineata, filipinezul si mexicanul se intalnisera de doua ori, o partida incheindu-se la egalitate, cea de-a doua fiind castigata controversat de Pacquiao. O noua lupta urma sa se dispute la Las Vegas, pentru a vedea care este cel mai bun dintre cei doi boxeri.

La capatul unei partide incrancenate, Pacquiao a castigat la puncte, desi deciziile arbitrilor au fost extrem de stranse. Primul judecator a oferit un verdict pro-Pacquiao, scor 115-113, la fel ca si cel de-al doilea - scor 116-112. In ciuda faptului ca cel de-al treilea arbitru a dat meci egal (114-114), Pacquiao s-a impus si isi pastreaza titlul WBO.

Integral pe Sport365Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.