Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PNL Ludovic Orban spune că PNL este pilonul de stabilitate şi principalul atu al opoziţiei, iar USL nu va fi afectată de problemele din PSD legate de Mircea Geoană deoarece credibilitatea şi onorabilitatea este dată în special de liberali.

Deputatul PNL Ludovic Orban a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, dacă USL are de suferit din cauza problemelor din PSD legate de Mircea Geoană şi şefia Senatului.Integral pe MediafaxComentarii

Rodica he he..Orbane te facusi de kk-o..! Dupa ce pareai o.."voce" in USL, mai rationala si realista, acu..o dadusi la intors....semn ca si tu esti cu .."sortzulet"! Te rugara "fratii" sa dai din gura?

13 noiembrie 2011 10:52

Pionul și nebunii! Ca în orice joc de șah politic, pionul e mâncat de un nebun. Fie că e pion de stabilitate sau nu. Problema noastră e că un Nebun a distrus un partid tradițional, în speță PNL, iar în actuala conjunctură bramburită și aiurea, s-a mai trezit un alt nebun, care împarte șefia unei alianțe anacronice cu celălalt Nebun, să mânănce acel pion rătăcit pe masa de joc. Rezultatul e dezolant, un adevărat Pion de stabilitate, e distrus de doi nebuni. Iar rezultatul partidei e o înfrângere debusolantă! Asta e situația! Când un Nebun ajunge unde nu trebuie, rezultatul e o altă nebunie fără noimă, și e mare, mare păcat! Iar acel Pion de stabilitate a fost și este PNL!

13 noiembrie 2011 5:20

albert Daca n-are cu ce, se imbata cu apa rece!

12 noiembrie 2011 21:43

NEUTR ONU Mai orbitane iati chitara si canta la alta masa!!Daca ai fi vertical cum te pretinzi nu ai lasa pe crin porumbacu'securist,lenes,trantor,clevetitor si UZURPATOR al PNL-ULUI SAse desfasoare in chip de crin de balta dand cu bata in 'transa!!!Ce dracu' A FACUT BIDONUL ASTA de jucati toti cum canta el.treziti-va ca ochi de salau fiert va papa procentele la viitoarele alegeri .Si zau ca e mare PACAT.E U NU nici nu vreau sa cred ca va ajunge un felix sau bombonel sa va comande.Ati ajuns slugi la niste geoarse comuniste,halal partid istoric,pe care comunistii de azi il executa cu sange rece cum au mai facut-o dea lungul timpului.Te rasucesti in mormant BRATIENE si voi toti cei care atimurit datorita terorii securitatiisi comunistilor unde va vandut PORUMBACU!!!!

12 noiembrie 2011 17:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.