Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunţul privind insolvenţa companiei Realitatea Media, deţinută de Elan Schwartzenberg, ar putea fi o stratagemă pentru a-l îndepărta pe managerul Sebastian Ghiţă, potrivit unor surse din piaţă. Solicitarea de intrare în insolvenţă a Realitatea Media a fost făcută la Tribunalul Bucureşti pe data de 2 septembrie şi va fi discutată mâine de judecători. Dificultăţile financiare prin care trece Realitatea Media l-au făcut pe Elan Schwartzenberg să solicite, la Tribunalul Bucureşti, insolvenţa companiei care operează Realitatea TV, The Money Channel, Realitatea FM şi Radio Guerrilla.

Contactat de „Adevărul", Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea Media, a declarat că ştia despre dorinţa acţionariatului de a depune cererea de insolvenţă. „Adevăraţii proprietari ai Realitatea TV sunt telespectatorii. Asesoft va păstra contractul de management şi nu trebuie să ne sperie insolvenţa", a spus Sebastian Ghiţă. Proprietarul companiei, Elan Schwartzenberg, a refuzat să facă vreun comentariu.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.