Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a condamnat ferm miercuri ca un "atentat şocant pentru toate conştiinţele" atacul comis marţi împotriva consulatului american de la Benghazi în care patru cetăţeni americani, printre care ambasadorul, au murit, relatează AFP.

Şefa diplomaţiei americane a acuzat "un mic grup barbar" de moartea ambasadorului Chris Stevens şi a promis totodată în timpul unei declaraţii pentru presă că Statele Unite vor păstra "amiciţia" lor faţă de Libia.

Conform celor spuse de un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului de Interne, ambasadorul Statelor Unite în Libia, J. Christopher Stevens, şi trei funcţionari americani au fost ucişi marţi seară în atacul asupra consulatului din Benghazi, în estul Libiei.


Comentarii

bb,dk nu esti de loc inspirat vasile am numai oi .

13 septembrie 2012 14:22

vasile bb.dk nu iesti tu ala care violezi caprele din munti rodnei???

13 septembrie 2012 14:15

bb,dk grupuL barbar mare SUA a deschis primul focul in alta tara .... sa tragi asupra unor oameni care isi arata nemultumirea fata de ceva ... in propria lor tara asta arata lipsa de respect aroganta dispret violenta provocare ..... acest tip de comportament este tipic marelui trib barbar SUA

13 septembrie 2012 7:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.