Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele CE a precizat, încă de la începutul discursului său, că cetăţenii comunităţii europene "sunt frustraţi, se tem, simt că stilul lor de viaţă este pus în pericol".

Barroso a adăugat că starea populaţiei europene este cauzată de acţiunile politicienilor, care nu îşi respectă deciziile pe care chiar ei le-au luat. " Dacă actorii politici ai UE nu respectă deciziile pe care chiar ei le-au luat, cum să îi convingă pe alţii că lucrurile se vor rezolva" ?


Comentarii

cetatean al coloniei numita (inca) Romania ba pensionarule, ia zi-ne ba' si noua, ce te mana ba' in lupta sa il pupi in kur pe excrocul de la Cotroceni asa de sarguincios? Te-ai dedulcit si tu din banii publici, sterpelitzi de excroc impreuna cu slugile lui portocalii de la salariati si de la alti pensionari? Ia pune tu aici de o mica spovedanie, poate acum la batranete (ca tot zici ca esti pensionar) poate te iarta Dumnezeu de pacatul furtului (din banii altora).

14 septembrie 2012 0:34

pensionar Corect! Romania e unul dintre aceste state, in care niste paranoici gregari, au incercat marea cu degetul, adica un puci (era sa zic muci)! Chiar e un noroc sa fii intr-o structura ca UE, ca altfel ne ardeam rau de tot cu prostalaii atia plagiatori si repetenti!

12 septembrie 2012 19:42

bb,dk nu este nici o democratie este un nou tip de colonialism o mare pacaleala a evreilor si americanilor ..... nu veti reusi sa amagiti toata lumea va veti rupe gitul cit de curind criminalilor

12 septembrie 2012 17:31

papi pe ,o adunatura de sugative!

12 septembrie 2012 16:20

G APEL. Daca cineva are comentarele acestui articol dela ora 9.00 pana la ora 13.32 salvate, va rog trimiteti pe mail: ,,ostafe2000@ gmail.com,, Multumesc.

12 septembrie 2012 15:09

Omul vesel Pai si normal, aia am constatat personal. Stergem ce nu ne convine, si ramane cum a zis sefu: la bucuresti, o armata de cazaci rosii (ca sunt de mai multe feluri, majoritatea sunt antibolsevici), turmentati, au atacat institutiile statului de drept , care, domnisoare pudice fiind, nu s-au putut apara, fiind grav ultragiate. Iar daca mai scrii la oficina basista ca sefu` e baiat bun, democrat, cult, cinstit si om cu simtul masurii, esti pretinu` lor.

12 septembrie 2012 14:19

Olimpiu Sunt tare frustrat ca cetatean european ca 8000000 de oameni au zis da si chioru nu!

12 septembrie 2012 14:12

cetatean al comunitatii europene da domnule Barosso, stilul meu de viata, ca tot cetatean al comunitatii europene sunt, a fost pus in pericol cand basescu si pdl mi-au taiat (de fapt mi-au furat incepand cu 1 iulie 2010) lunar cate o treime din salar, cand cu ajutorul dumneavoastra cu votul meu din 29 iulie 2012 CCR s-a sters la k..r. si altor cetateni, tot ai comunitatii europene, li s-au furat bani din pensii, din alocatii si cu votul lort s-au sters 6 dintrejudecatorii CCR la k..r.

12 septembrie 2012 13:48

G CENZURA la romania libera, de la acest articol sau sters toate comentarile, pana la aceasta ora. felicitari rl.

12 septembrie 2012 13:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.