Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Eu cred că atunci când s-a întâlnit cu domnul preşedinte interimar Crin Antonescu, reprezentantul Departamentului de stat ştia şi ce a mâncat dimineaţă domnul Antonescu, deci nu trebuia să afle de la noi", a precizat Vasile Blaga într-o conferinţă de presă.


Comentarii

E bine c-o zici singur ! Adica ati Macovei-it si p-acolo. Frumoasa vanzare. Pacat ca nu se mai cumpara otrava voastra.

11 septembrie 2012 23:11

HomoSolutie Buldoporcu puscariabil, un tzaranoi parvenit, incult si grobian ca șeful lui, chiorul cheelios, a grohait si el, ca sa nu puta in liniște....

11 septembrie 2012 20:01

zoly ce om scrbos si penibil e si bleaga asta

11 septembrie 2012 18:44

bvn porcul a inceput sa grohaie din nou,taci drac de betivan portocaliu nu vezi cum arati ca ai sa pleznesti intro zi de umflat ce esti

11 septembrie 2012 18:43

val Bine d-le Bleaga, stiau de la mine, ca doar americanii nu spioneaza, PDL-eprele nu au comunicat. Noi nu avem nimic de ascuns, mai ales de prietenii nostrii care-l sustin pe Bashinescu, ca si el le-a promis.....una..... alta. Voba proverbului, o mina spala pe alta si amindoua fatza.

11 septembrie 2012 16:14

huuuooooo americani stiau totul asa cum au stiut si de bombardamentele din 11 sept sau cum au stiut unde este ascuns OSAMA pe care l-au prins apoi destul de rapid diupa vreo 11 ani. cred ca americani nici nu stiu unde este pe harta Romania ( ca doar capitala noastra este la Budapesta). politicieni imputiti habar n-aveti ce vorbiti -numai sa va aflati in treaba mi-e o scarba teribila de voi.

11 septembrie 2012 15:21

adrian @robin ESTI GELOS?pe astea nu trebuia sa le ......cineva?dar stiu sigur ca reprezentantul american stia de mult ca floarea apusa este PROASTA!!!si asta stiti si voi !!!pacat ca inca mai credeti in acest dobitoc!!!!

11 septembrie 2012 15:15

Saveta Dada stia si ca s-a furat 2 milioane de voturi!...

11 septembrie 2012 14:04

alcibiade Pai mai aveti curajul sa vorbiti despre Statul de drept, cand de fapty suntem colonia marilor imputzitzi ai lumii??? Si asta cu acceptul vostru, imbuibatii democratiei romanesti, care ne vorbiti noua despre patriotism, demnitate, lupta pentru binele celor multi.... V-ati pus toti fripturistii in posturi calde si ne vorbiti noua despre taieri de salarii, criza si alte kkturi?? Sa va ia naiba cu americanii si europenii vostri, noii nostri colonizatori. Jigodii ordinare, gaozari, tigani imputiti- ca sa folosesc formule patentate de marele aparator al democratiei romanersti, Traian Basescu.

11 septembrie 2012 14:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.