Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Daniel Morar pune în lumină diversitatea infracţiunilor la care s-a recurs în timpul referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu, enumeră indiciile în baza cărora procurorii au deschis anchete în toată ţara şi susţine că numărul învinuiţilor va creşte, pentru că multe fapte au fost săvârşite „în asociere".

Anul acesta au fost înregistrate la unităţile de parchet un număr de 2.052 dosare privind desfăşurarea alegerilor locale şi 632 dosare referitoare la desfăşurarea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, informează Ministerul Public. În cazul referendumului însă, anchetele au fost demarate nu doar de procurorii de la Parchetul General, ci şi de cei de la DNA. Daniel Morar, procurorul-şef al acestei din urmă instituţii, dă însă asigurări că DNA nu instrumentează dosare politice, o dovadă în acest sens fiind numărul mare de condamnări pe care le obţin anual procurorii. Precizările apar pe fondul reproşurilor venite din direcţia USL, ai cărei lideri politici au acuzat procurorii că ar fi terorizat lumea prin descinderile făcute după 29 iulie în localităţi din mai multe judeţe. „Nu investighează nimeni persoanele pentru că au votat sau cu cine au votat. Sunt întrebate dacă au votat, din moment ce apăreau pe două liste sau aceeaşi semnătură figura în dreptul a 30 de cetăţeni. Sunt foarte multe situaţii în care oamenii au spus că nu au votat şi lucrurile s-au lămurit", susţine Daniel Morar.

Indiciile care au declanşat totul

Potrivit acestuia, procurorii nu au ales la întâmplare secţiile de votare investigate, ci în baza unor indicii. „Procurorii au nişte metode de investigare şi prima este observaţia: s-a putut vedea, de pildă, că într-o secţie rurală cu 1.000 de votanţi, 400 au votat în ultimele trei ore, între 20.00 şi 23.00; în altă secţie au votat 600 de persoane în acelaşi interval", precizează şeful DNA. Cea mai răsunătoare punere sub urmărire penală a unui om politic implicat în derularea referendumului a fost cea a secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, faţă de care procurorii au formulat recent acuzaţii fără precedent. Dragnea este acuzat că „şi-a folosit influenţa şi autoritatea funcţiei în vederea obţinerii unui folos nepatrimonial pentru partid, respectiv a unei prezenţe de minimum 60%", potrivit comunicatului DNA. Cu privire la acest caz, Morar susţine că liderul PSD „putea să-şi propună 100% şi nu era nimic ilicit în asta", dar că problemele sesizate de procurori sunt legate strict de „anumite mijloace prin care această prezenţă s-a vrut atinsă".

Militarii erau la Kandahar, dar au "votat" în România

De altfel, potrivit comunicatului DNA, acuzaţiile care i se aduc lui Dragnea sunt legate de exercitarea de presiuni asupra preşedinţilor birourilor electorale pentru a falsifica semnăturile alegătorilor şi a introduce în urne un număr suplimentar de buletine, folosirea urnei mobile în condiţii contrare legii, practicarea votului multiplu, practicarea „turismului electoral", falsificarea de semnături în numele unor persoane decedate, falsificarea de semnături ale multor alegători plecaţi din ţară în momentul referendumului etc.

În acest context, procurorul-şef al DNA confirmă faptul că la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu manipularea listelor a fost o realitate, iar metodele folosite - multiple: "Au fost persoane care nu au votat: ele erau plecate în străinătate, la muncă, dar apar că au votat. Există persoane din teatrele de operaţiuni: militari care se află la Kandahar, care au votat acolo sau nu - nu ştim, dar cu siguranţă au votat în localităţile lor natale, în condiţiile în care erau în Afganistan. Există persoane decedate care figurează că au votat. Există persoane care se aflau în penitenciar, pentru executarea unor pedepse, şi care au votat, iarăşi, în localităţile natale", explică Daniel Morar.

Integral pe România LiberăComentarii

ardelean Nu te lăsa Morarule, la zdup cu toţi falsificatorii de liste jumătate ţara în puşcărie să învete minte la secţiile de votare altfel nu se stârpesc minţile murdare ce fură România.

11 septembrie 2012 22:30

marika mai sluga , ce mai cheltuiti banii nostri, concluzionati: Basescu e legitim , toata lumea a boicotat sau fraudat! Traiasca Romania sub dictat!

11 septembrie 2012 22:19

Scaraotchi Maine ii mut flacile fochistului sef Aghiuta, apoi ii tai 25% din chenzina. In loc sa lucreze la cazanu cu smoala si pucioasa, s-a uitat la Antena 3, iar Silviu Brucan a scapat de la fierbere, s-a asezat la computer si a inceput sa scrie prostii pe net. Nu-i grav c-a scris, ci ca posteaza aceleasi dracarii proaste, de vreo cateva zile incoace.

11 septembrie 2012 21:47

Iani Domnilor, asa se voteaza in tara asta de 22 de ani... HAI SA TERMINAM ODATA PENTRU TOTDEAUNA CU ACEST FURTISAG! Indiferent cine va fi condamnat, eu vreau sa raman cu convingerea ca la viitoarele alegeri NU SE VOR MAI FACE FRAUDE COLOSALE, ca VOTUL MEU CONTEAZA! sa piara Lumea dar sa triumfe Justitia! Altfel ne vom insela in veci... MARII ESCROCI SINT LA PATIDE, DE ACOLO NE VINE....FERICIREA!

11 septembrie 2012 19:18

Profesor Multi postaci plini de ura isi etaleaza aici sufletul urat,prostia, incultura, intr-un limbaj vulgar. Nu stiu decat sa injure, sa blesteme, sa ponegreasca.Mai stiu , oare, sa faca si altceva pe lumea asta ?Nu vreau sa cred ca printre ei sunt fosti elevi de ai mei.

11 septembrie 2012 18:21

giga-turmentatul Domnilor?Chiar in ast fel credeti ca va vor prelungi mandatul ca sa terminati cercetarile acestui referendum,ale carei obiective sint inchise!Asta se face in detrimentul atitor nelegiuiri,mult mai grave si vatamatoare tarii,ca sa fie ascunse aceste nereguli in toate domeniile in care s-au tocat banii imprumutati de la foruri internationale de care se vrea sa se piarda urma,si sa fim prostiti,si speriati sa nu mai mergem la vot!?Sa spuna Dnu Morar,pe ce se bazeaza,procedeele de investigare!?Nu sint niste prioritati ce le stabileste pe baza unor urgente!Sau planul dinsului de control este impus de cei ce nu vor sa ajunga la ei!?Pacat,ca se lasa ca unealta folosita,si nicidecum de respectare a legii in tara! S-o lase balta !

11 septembrie 2012 16:49

Saveta Vezi domnule Morar aci prin prostia matale pierzi.Cum suna de azi gata anchetati toti DRAGNEA BACONSCHI WIL BRANZA CHIORU BORDUREANU cu VIORICA URECHIATU STS SI TOI pt fraude la alegeri,nu matale doar Dragnea pai asta-i morala crestina?I drept?

11 septembrie 2012 16:13

revin MORAR NU UITA IN ACEASTA SERIE DE PROCESE SA-L ADUCI SI PE AL TAU. PENTRU CHIOR SI PDL-epre PROCESELE SUNT URGENTA ZERO JAVRA ORDINARA , SLUGARNICA, STRAIN DE JUSTITIA ADEVARATA PLIN DE VENIN BASESC

11 septembrie 2012 16:01

Sile CHIORU TARE A TRANSPIRAT LA CIRESICA A PLECAT!

11 septembrie 2012 15:52

Sile CHIORU TARE A TRANSPIRAT LA CIRESICA A PLECAT!

11 septembrie 2012 15:52

Sile CHIORU TARE A TRANSPIRAT LA CIRESICA A PLECAT!

11 septembrie 2012 15:52

va sile. care popor? cei7.500.000 de putori ordinare care e duc la vot pentru un mititel si o bere? si l voteaza pe puturosul sef crin si pe hotul sef ponta? a si tu esti printre ei? mars la lucru. si seara sa faci dus ca pute dupa tine.

11 septembrie 2012 15:38

Sile POPORU A DECIS CHIORU E DEMIS!

11 septembrie 2012 15:32

Sile POPORU A DECIS CHIORU E DEMIS!

11 septembrie 2012 15:32

padureanu codreanu trebuie internat de urgenta. face spume la gura ca berea si e cu iliescu care il irita. mai e si vadim. vai la sanatoriu cu el. inchideti usile repede. pa, pa.

11 septembrie 2012 15:24

kkk toata stima Dna. Macovei. Singura femeie care are curajul sa se lupte cu mafia bolsevica. Bravo.

11 septembrie 2012 15:22

poanta nu mai spuneti ca sunt 7.500.000. cei care spun asta sunt prosti de bubuie. sunt 1.500.000 de voturi furate. si cate o sa mai apara. asa ca hai la munca uslinosilor nu la cersit. usl fura de la oamenii care muncesc si grosul retin pentru iei. ce ramane se da la prostii de votanti usl.

11 septembrie 2012 15:20

Saveta Domne a venit clipa si trebuie sa pleci si matale si Kovesi!

11 septembrie 2012 14:45

Silviu Brucan adica exact ce vam spus acum 20 de ani...in popor de imbecili

11 septembrie 2012 14:06

Silviu Brucan Si mai simplu, sinteti un popor de retardati, oligofreni care nu sesizeaza altceva decit nevoile lor imediate si actioneaza fara sa gindeasca asupra consecintelor la scurt sau lung termen

11 septembrie 2012 14:05

Silviu Brucan ceva mai ponderat Furtul electoral este cel mai grav delict al societatii democratice; sa accepti asta este foarte grav denota o atitudine animalica fata de realitatile vietii; cu alte cuvinte, avem de a face cu indivizi care reactioneaza la instincte primare ca: frig, foame, durere fizica...specific unor popoare putin evoluate din anumite parti ale Africii sau junglei Amazoniene

11 septembrie 2012 14:02

ANDA morar, e bine//? EU NU CRED CA E BINE TOV MORAR. si CA SA-TI MEARGA BINE IA DE LA MINE NESTE VORBE DULCI CA DE EX. DU-TE DRACULUI CU TOTI BASISTII TAI SI AI GRIJA PE UNDE CALCI SA NU TE MURDARESTI DE CACATUL LU BASE.VAI DE CAPUL TAU

11 septembrie 2012 13:53

vasile test 2 12 12 test

11 septembrie 2012 13:37

Margareta Domnule Morar; dar cu cei ce au instigat ca poprul sà nu iasà la vot cum ràmune. Legea in romània trebuie respectatà i pentru USL si pentru PDL, dosarul lui Blaga si Oltean cind incep. Morar; joci rolu de curvà cu douà fete sç iti fie rusine? Pedepse pentru toti egale

11 septembrie 2012 13:07

Margareta Domnule Morar; dar cu cei ce au instigat ca poprul sà nu iasà la vot cum ràmune. Legea in romània trebuie respectatà i pentru USL si pentru PDL, dosarul lui Blaga si Oltean cind incep. Morar; joci rolu de curvà cu douà fete sç iti fie rusine? Pedepse pentru toti egale

11 septembrie 2012 13:07

Maria Nu ne place cin d suntem considerati in Europa niste infractori,dar cind procurorii vor sa-si faca treaba nu sunt lasati. Pina nu vom respecta toti legea nu vom avea parte de respect nicaieri in lume. BRAVO Dle Morar!Daca ar fi mai multi de Morar in aceasta treaba in citiva ani vom deveni si noi o tara cu oiameni care merita respect.

11 septembrie 2012 11:21

zanaxla3.5mil nici daca le numara si degetele de la picioare tot nu ieseau 7.5 mill de prosti si fomisti in ROMANIA , ASTIA DE URLA PE FORUM AU TIMP SI BANI SA STEA PE NET 24/7 DA STRIGA JOS BASESCU . da ce are basescu cu ei nu inteleg ?- nu ia lasat sa si puna spoturi la baie ,sa si faca tavane false ,sau bolti la balcoane pe bani de la banca ,sau ce? a nu au fost in excursie inca pe bani din banca ?...,am inteles nu sint prosti asa sint ei si atunci nu tre luati in seama doar pina la 22de milioana mai avem si oameni care gindesc ..mie mila de ei o tot scalda cu basescu de parca tara asta nu ar avea guvern doamne mare e tarlaua ...

11 septembrie 2012 11:04

ioan pedelistu de cacat,Horia Hinoveanu sar pedeleii ca puii la muci cand e vorba de besescu.Bai prostovanilor,daca ati avea macar un neuron in capu ala gol,ati mai citi si voi,dar nestiind sa o faceti,ce va spune CURU vostru in a carui orificiu sta LIMBA VOASTRA,unu besescu,JEGU JEGURILOR,voi inghititi.Da si CURU vostru,a citit Levantu..de vreo 10 ani si inca nu l-a terminat.Ce-mi pare insa bine,este ca sunteti PROSTI...da putini(900000).

11 septembrie 2012 10:18

Horia Hinoveanu Cei care inca il urasc pe basescu, sa-i faca toaleta pe la spate cu limba. Un animal cu 4 picioare, adica un BOU, care a iesit si el la comentariu si l-a facut bou pe omul Morar, semn ca aceasta secatura s-a trezit ca prostul si a injurat, fara a se gandi la ce zice.

11 septembrie 2012 9:47

ness In mod sigur practicile necurate in sectiile de votare isi au radacini adanci si nu de ieri. Este insa momentul ca in Romania astfel de practici sa inceteze. Cei vinovatio sa plateasca - pedeapsa maxima caci doar de frica legii se va instaura normalitatea si in Romania.

11 septembrie 2012 9:43

colonelul Drogaru Postarile in favoarea USL = atacuri cu limbaj porcos la adresa justitiei, tipic Jilava Rahova Colibasi, etc si a romanilor care poate nu vor sa fie mintiti si furati in permanenta, indiferent ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale, locale sau referendum aceste fraude nu se vor mai repeta multumita actiunilor procurorilor DNA. Cat despre zoaiele impotente cu gingii vinete care la fiecare cuvant fac o referire la organele lor sexuale imputite sau se cred mari experti in legislatie precum puscariasii mai sus mentionati: voi ne-ati adus la marginea politica si economica a Europei si din cauza voastra oricine are valoare in vreun domeniu se grabeste sa plece din tara si sa va lase intre cojile voastre de seminte, peturi de bere, curve , pesti si hoti.

11 septembrie 2012 9:41

neutr onu COMENTARIILE APARATORILOR CELOR CE FURARAsunt pline de injurii si rautati !!asta ,da cultura a scrisului, in ziare!!!

11 septembrie 2012 9:32

UN OM sa speram ca si ancheta traficului de arme a fam basescu va continua , sa speram ca si deternarile de fonduri si hotiile din bani publici vor continua , ca videanu , base si altii isi vor justifica veniturile la dna , ce zici morar faci fata , sau tu te ocupi doar de sateni , de pestii mari nu ai nas

11 septembrie 2012 9:23

Mai BOU ma-tii de MORAR! Te miri ca au votat 400 de oameni in 3 ore?! Dar in 2009, cand la ambasada de la Paris au votat peste 800 de oameni in 3 ore...De a iesit Basila Voda cu voturile de afara, ca romanii din tara nu l-au vrut nici atunci?! Pe alea nu le-ai anchetat?! Nu ti s-a parut nimic suspect?! Si cica Justitia lui Basila e independenta...Va fut in gura pe toti! Esti un gunoi...Baga-ti-ai pula in ma-ta ca te joci cu viata noastra, tu si sleahta ta de magaroci!

11 septembrie 2012 8:05

Justitiarul Cu cit basescu ramane mai mult pe scena politica,cu atit mai mult Romania are de pierdut.DNA(care in 10 ani nu a facut decit sa cheltuie banii nostri putini pe care ii avem),Procuratura care in loc sa-si vada de treaba ,merge la oameni acasa sa-i intrebe de ce au votat(si nu l-au ascultat pe basescu).Parlamentul,ministerele,restul institutiilor sunt blocate cu matrapazlicurile anterioare a PDL-lor care in 3 ani au distrus toata economia,invatamintul,sanatatea,spiri- tul sanatos al romanului.Copii nostri deja cred ca acest actor politic -basescu-face ce vrea cu viata noastra.Morar este mai josnic decit basescu prin puterea care a fost investit, ne rade in fata cu dosare prefabricate,penibile si amagitoare(asociere?-cum in democratie nu poate exista asociere!pentru al elimina prin referendum pe cel care a mintit Europa cu lovitura de stat(sau eliminat cei stricati Buldogul,Impostoarea,Piratul mafioot,etc). Domnule Guvernator al lui Barroso-ne-ai dus in stinci,lasa-ne pina cind romanii nu te vor scuipa definitiv.

11 septembrie 2012 7:42

jos ciuma rosie,jos usl-inosii @ codreanu--ba boule au fost cifra aia ,acuma doar visati ca a fost,sa descoperit ca jumate din acea lista sunt furaciuni,luate-ar dracu de vita bipeda da ce vrei tu ca voi sa jefuiti si sa distrugeti si noi sa va admiram---la puscarie cu voi banda de talhari hoti si mafioti care ati jefuit,distrus si devalizat tara,astai usl o adunatura de infractori si puscariabili---in decembrie urmeaza decapitarea voastra ,poporul acuma vede adevarata fata a voastra---

11 septembrie 2012 7:27

@rozy ESTI DUS CU PLUTA SI AI ROZA DEFECTA ASA CUM O AU TOTI PEDELEII IN FRUNTE CU BASE. CE SA FACI, ASA SE-NTAMPLA CAND DAI TARA PE MANA UNUI SMINTIT. DAR NU-I NIMIC O SA REPARAM ACEST NEAJUNS. PROBLEMA SE PUNE CU VOI CEI BOLNAVI LA ROZY - VOI UNDE O SA VA DUCETI DUPA CE N-O SA MAI FIE MARINARUL LA PUTERE??? PE CINE O SA MAI LINGETI SI PUPATI IN KUR???? DA CE-MI FAC EU PROBLEME, CEI DUSI CU ROZA TREBUIE BAGATI LA 9 IAR BASE SI SLEAHTA LUI DE HOTI LA ZDUP!!! ADIO SI N-AM CUVINTE !!!

11 septembrie 2012 7:26

mesajul meu catre morar BELESTI PULA

11 septembrie 2012 7:17

rozy Ce naiba cautati voi analfabetilor USL-isti pe acest site, nu stiti sa aruncati decat cu dejectii in lipsa unor argumente pertinente-ati prins toti acest slogan impotriva lui Base si nu mai stiti altceva - dar oare celelalte 7 milioane nu conteaza? Oare conteaza doar numarul de votanti "umflat" de USL? (doar e la putere si a putut fura cat au dorit tartitele lor).Eu zic ca nimeni din oamenii civilizati nu va lua in seama mizeriile cu care voi cei ce nu puteti ajunge sa conduceti prin votul popular ajungeti sa "zgariati" paginile de media.

11 septembrie 2012 7:17

Mos Ion Roata Romani! Iesiti in strada si cereti demisului de poporul roman sa prezinte Comisiei de la Venetia Dosarul de sanatate.Acest NINENI este bolnav psihic.Iar cancelariile straine il folosesc drept instrument de ingenunchiere a poporului roman.basescu este nebunul care a aruncat piatra. Domnule Ponta,destituiti-l pe Morar pentru abuz in functie!Destituiti-o pe Covesi pentru neglijenta in serviviu si incalcarea statutului!Ce mai asteptati?Raul se taie de la radacina! Parlamentule!Desfiinteaza curtea constitutionala actuala!Bagati-i la puscarie pe toti nemernicii care nu servesc interesele poporului roman!!

11 septembrie 2012 6:18

STIAM CA MORAT ESTE BOU DAR NICI CHIAR ASA DE BOU ASTA NU ESTE SANATOS LA CAP??? AUZI EXPLICATII LA EL :„Procurorii au nişte metode de investigare şi prima este observaţia: s-a putut vedea, de pildă, că într-o secţie rurală cu 1.000 de votanţi, 400 au votat în ultimele trei ore, între 20.00 şi 23.00; în altă secţie au votat 600 de persoane în acelaşi interval" DA IN 2009 IN FRANTA CUM S-A PUTUT??? SI MAI AM O INTREBARE SIMPLA PENTRU MORAR - CARE VOTURI LA REFERENDUM LE ANCHETEAZA CE AU FOST ROMANIILA VOT??? N-AU FOST MORARE VEZA CA ROMANII N-AU VOTAT LA REFERENDUM AU STAT ACASA CUM I-A INDEMNAT BASE!!! BINE ZICE UN PROVERB : DACA NU DE F..TE NIMENI DECE DAI DIN KOUR???? SI DA-I SI INVESTIGHEAZA, DA-I SI INVESTIGHEAZA.......

11 septembrie 2012 6:04

STIAM CA MORAT ESTE BOU DAR NICI CHIAR ASA DE BOU ASTA NU ESTE SANATOS LA CAP??? AUZI EXPLICATII LA EL :„Procurorii au nişte metode de investigare şi prima este observaţia: s-a putut vedea, de pildă, că într-o secţie rurală cu 1.000 de votanţi, 400 au votat în ultimele trei ore, între 20.00 şi 23.00; în altă secţie au votat 600 de persoane în acelaşi interval" DA IN 2009 IN FRANTA CUM S-A PUTUT??? SI MAI AM O INTREBARE SIMPLA PENTRU MORAR - CARE VOTURI LA REFERENDUM LE ANCHETEAZA CE AU FOST ROMANIILA VOT??? N-AU FOST MORARE VEZA CA ROMANII N-AU VOTAT LA REFERENDUM AU STAT ACASA CUM I-A INDEMNAT BASE!!! BINE ZICE UN PROVERB : DACA NU DE F..TE NIMENI DECE DAI DIN KOUR???? SI DA-I SI INVESTIGHEAZA, DA-I SI INVESTIGHEAZA.......

11 septembrie 2012 6:03

,,,,,,,,,,,, Morar de ce nu s-a sesizat si in 2009 cu votul de la ambasada Frantei? FLOTA....Hotomaniile de la primarie.....Instigarea de neparticipare la vot....

11 septembrie 2012 5:59

scarbit de aceasta pd-l-epra Morar s-a pronuntat public oferind date din dosare care nu au primit solutie nici macar de fond. E ilegal ce a facut aceasta sluga basista, cel care l0a albit pe Base in dosarul Flota!

11 septembrie 2012 2:20

Silviu Brucan de... acolo de unde e Toti acestia care striga impotriva lui Basescu si ridica USL in slavi nu sint decit niste nemernici care nu vor altceva decit sa izoleze populatia de informatiile din afara, pentru a o putea stoarce mai bine si mai nestingheriti de nimeni; aceiasi tehnica a fost folosita in 1990 pe vremea sloganului « nu ne vindem tara » , lansat special pentru a scinda romanii din tara de cei din exterior, cei din exterior intrind déjà in contact cu mai multe aspecte ale vietii sociale democratice, deci prin prezenta si aporltul lor stingherind fortele cu tenta dictatoriala in actiunile lor. In 1990 strategia a reusit, gruparea lui Ion Ilici Iliescu capatind controlul pentru 10 ani, timp in care sa nu-mi spuneti ca au creat o societate democratica si un sistem de privatizare obiectiv. Din aceasta cauza ei reproseaza opozitiei lor fapte pe care ei insusi le-au comis, o tehnica de manipulare si de « tulburare a apelor » bine pusa la punct si predata la scoala de subjugare a poporului, numita Academia Stefan Gheorghiu, tehnica predata de cine credeti ? de nici altul decit eroul nostru national din decembrie ‘90, Ion Ilici Iliescu. Datorita refuzului de a aplica punctul 8 al declaratieu de la Timisoara, poporul roman este supus dintotdeuna unei presiuni manipulatorii constante din prtea fortelor coordonate de echipa Iliescu, strinsi in jurul PSD si PNL(infiltrat inca de la inceput); PSD este a cita varianta a FSN-ului? de cite ori si-a schimbat partidul lui Iliescu numele in ultimii 22 de ani, cu scopul de tulbura apele si a-si sterge urmele…toate aceste lucruri fiind facute la lumina zilei iar poporul roman continuind sa inghita toate pastilele ce-i sint aruncate.

11 septembrie 2012 1:07

Care 7.5 milioane ba armata clonelor USL Din astia 7.5 milioane cati sunt clone,morti(care au votat),puscariasi,sefi de birou samd. Nu mai mintiti populatia cu intoxicarea asta Antenista 7.5 milioane in vreme ce toti cunoscuti mei nu s-au dus la vot. Face-ti o medie numai in cercul dumneavoastra de prieteni si o sa vedeti ca USL a furat pe rupte. Acum depinde si de cercul din care face-ti parte (pensionari de lux sau soferi bugetari cu salariul de 9000ron/luna)

11 septembrie 2012 1:01

ROMAN pacat ca niste DOBITOCI CAUNII DIN CEI CE SI AU LASAT AMPRENTA MINTII PE ACEST SITE, AU ACCES LA INTERNET!. NU E DE MIRARE CA SUNTEM JICNITI DE STRAINI, SUNTEM O NATIE DE DOBITOCI PATETICI. MULTI DIN CEI CARE SI EXPRIMA PUNCTUL DE VEDERE PE SIT URILE CARE SE REFERA LA POLITICA, NU AU HABAR DE CEEA CE SPUN, DAR ASTA E SEMNATURA LOR. O TARA DE NENOROCITI CU IFOSE, CAPRICII SI MOFTANGII. NU AVETI HABAR CINE SUNT CEI DIN USL, PDL SAU ALTE PARTIDE DAR LATRATI CA NISTE NEPUTINCIOSI. PUNETI VA IN LOCUL CELOR SPRE CARE TOT ARATATI CU DEGETUL, CREDETI CA SUNTETI MAI VALORISI? DUPA CUM VA EXPRIMATI, SUNTETI JALNICI!

11 septembrie 2012 0:40

Andrei Bai tolomacilor ! Banii pe care-i cersiti vin de la cei pe care-i faceti in toate felurile ! Sper sa nu-i mai dea si sa va crape matu de foame ca nici eu nu mai am de gand sa-mi rup spatele sa va platesc voua pensiile nesimtite ! La munca tembelilor nu la intins mana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 septembrie 2012 0:26

josnic DNA, condus de betiva macovei ( cu m mic) dar Morar de ce nu s-a sesizat si in 2009 cu votul de la ambasada Frantei?????????????? sau acolo a spus tatucu basescu sa nu faca vreo prostie ca-i taie ... sula

11 septembrie 2012 0:14

ioan care 7500000 bai jigodiilor USL ...milogilor

10 septembrie 2012 23:31

calmatui De cand un om, basescu se identifica cu Statul??? Nu cumva e semn de paranoia?? UE, SUA si Comisia de la Venetia sa o ia la palme pana scuipa.... in gura lor si a mamii....

10 septembrie 2012 23:24

mor aru Bai CACATULE,TU sa dai mesaje MATII.Esti de mult acasa,da CURVELE PEDELISTE IMPREUNA CU UNU BASILA te tin PRECUM MORTU PE NASALIE sa ne mai SUGI PIXU.Citeste in pizda matii legile si nu te mai da mare.Esti ca un floc in calea PULII.O sa aflii in curand.

10 septembrie 2012 23:21

buda(ghe la cluj) Bai tolomacule,7500000 de romani se caca pe mesaju tau.Ia-l si baga-l in CURU lui besila,tradatoru acestei natii care s-a facut pres in fata unei pizde din Germania de Est,a unui comunist portughez si care,chiar el este un securist comunist imputit al lui ceasca si care in 24 ore a trecut din STANGA IN DREAPTA,precum o PULA BELITA.Mereti in pizda mamii voastre CU TOTI PEDELEII,UNGURENII si pulele triste a alaui mic CU CAPU MARE.CURVE IMPUTITE,TRAITI CA PADUCHII PE BANII ROMANILOR,prin FURACIUNE,MINCIUNA ;MANIPULARE.Jeguri de TOT CACATU.

10 septembrie 2012 23:14

Gingis Han D-l. Morar, astept cu deosebit interes rezultatele anchetei fraudei electorale de la Ambasada Romaniei din Paris, la alegerile din 2009. Sper ca nu ati scapat din vedere aceasta problema, avand in vedere ca sunteti un PROFESIONIST!

10 septembrie 2012 23:05

bocu bocilor Futtute-n gura sa te fut,dupa ce ne-ai luat banii pentru CEDO,acu de dragu curului lui BASILA,vrei sa ne mai furi niste bani din cauza PROSTIEI tale.Ia mai dute-n pizda matii si nu mai fura bai CURVA.Tu nu mai ai de mult ce cauta,tu reprezinti inca CURU LUI BASILA si ne faci sa boram pe niste cretini ca tine CARE IAU BANI DE POMANA.ROMANII NU MAI VREAU SA VA DEA POMANA BAI PULELOR:TULUSI SI ALTE PULE CA TINE,PRICEPETI?GATA.Ne-am saturat de CURVE PEDELISTE.

10 septembrie 2012 23:05

codreanu Mesaju lui codreanu:BAI CACATULE,dute-n pizda matii la Cluj si cand vrem NOI 7500000 de romani sa ne SUGI PULA(daca vrem)

10 septembrie 2012 22:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.