Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, la începutul întâlnirii cu membrii Comisiei de la Veneţia, că în ultima perioadă, "tensionată" din punct de vedere politic în România, recomandările acestei comisii au fost deseori invocate, informează Mediafax.

La întâlnirea preşedintelui Senatului cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia participă, din partea forului legislativ român, şi senatorul liberal Ioan Ghişe, despre care Crin Antonescu a declarat că are "o preocupare specială în raport cu tematica abordată".

"Activitatea, documentele, ideile comisiei dumneavoastră sunt de multă vreme pentru noi un subiect foarte important şi foarte interesant. Întâmplarea face ca ultima perioadă, o perioadă tensionată din punct de vedere politic în România, instituţia dumneavoastă, recomandările ei au fost deserori invocate. Iată un motiv în plus pentru care socot această întâlnire cât se poate de binevenită", a spus Antonescu, în debutul discuţiilor.


Comentarii

Ion_voinescu Sa traiesti bine Ion Popescu! Condus de un bishnitzar de blugi!

12 septembrie 2012 10:25

Ion Popescu_ 256 DE NEMERNICI TICALOSI, SANTAJATI SI VINDUTI LUI VOICULESCU ... FAC SCUT IMPOTRIVA PENALILOR SI PUSCARIABILILOR !!!

11 septembrie 2012 16:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.