Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ieri a fost prima zi de lucru a preşedintelui Senatului, fostul preşedinte interimar Crin Antonescu, dar aceasta a durat doar câteva minute. Întors la serviciu dintr-o vacanţă prelungită în insula Capri, Crin Antonescu n-a avut ce munci. După ce a deschis şedinţa de plen în apluzele ironice ale democrat-liberalilor, Antonescu a fost nevoit să încheie lucrările pentru că singurul microfon funcţional din sală era al lui, anunţă EVENIMENTUL ZILEI.

Şedinţa de plen a Senatului a fost prezidată pentru prima oară în această sesiune de Crin Antonescu. Şi nu doar tehnica l-a trădat pe fostul preşedinte interimar. După recentele lui isprăvi în limba engleză, GÂNDUL  afirmă că acesta a preferat să dialogheze cu membrii delagaţiei Comisiei de la Veneţia în limba română, prin intermediul unui translator, spre deosebire de întâlnirile de la Palatul Cotroceni când prefera să vorbească în limba engleză.

România dă, în aceste zile, un adevărat examen la democraţie. Potrivit ANTENA3, o delegaţie a Comisiei de la Veneţia se află în aceste zile la Bucureşti, la solicitarea CE, pentru a verifica dacă în Romania se respectă principiile statului de drept.

O procedură similară a vizat Ungaria şi ne apropie de state precum Albania, Armenia, Azerbaidjan, Moldova sau Ucraina, susţine ADEVĂRUL, care mai afirmă că verificările întreprinse de Comisia de la Veneţia echivalează cu plasarea României în categoria a doua din punct de vedere al democraţiei în Europa.


Membrii delegaţiei conduse de Thomas Markert , anunţă ROMÂNIA LIBERĂ, culeg informaţii de la toate părţile implicate în disputa privind referendumul: CCR, CSM, Preşedinţie, de la fostul interimar Crin Antonescu, de la  premierul Victor Ponta, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, de la fostul ministru al Justiţiei, Titus Corlatean, de la UNPR, UDMR şi PDL, dar şi de la  Mona Pivniceru, actualul ministru al Justiţiei.

JURNALUL NAŢIONAL remarcă faptul că în timp ce premierul a susţinut în discuţia cu reprezentanţii Comisiei că statul de drept nu a fost niciodată, în ultimele luni, în pericol în România, preşedintele Traian Băsescu a acuzat Guvernul şi majoritatea parlamentară că au comis un „lanţ de abuzuri“. Pe de altă parte, senatorul liberal Ioan Ghişe a declarat, citat de COTIDIANUL, că reprezentanţii Comisiei ştiau despre deciziile contradictorii ale Curţii Constituţionale.

Comisia de la Veneţia, explică ADEVĂRUL, este un organ consultativ al Consiliului Europei, alcătuit din experţi independenţi în domeniul dreptului constituţional.  Comisia numără 58 de state membre, între care cele 47 de state membre ale Consiliului Europei.Comentarii

nazjgfbqfbm 5rJ4ZT entkjmnkcbuq, [url=http://ptlyhyaprwhv.com/]ptlyhyaprwhv[/url], [link=http://hmhokvmnmolh.com/]hmhokvmnmolh[/link], http://xjokjocppysc.com/

25 septembrie 2012 14:34

gspckizyrnx eyWa7R aboojhelrrwq, [url=http://ikpbsbjzzdgl.com/]ikpbsbjzzdgl[/url], [link=http://smloulhmlviu.com/]smloulhmlviu[/link], http://vmtdjbbgfyji.com/

25 septembrie 2012 14:19

dridea marcel Am inteles ! Domnul senator Antonescu a inceput munca printr-o pauza de somn bine meritata! Nu ar strica un baldachin la prezidiu , rezervat distinsului sef liberal.

17 septembrie 2012 18:13

destept cei 7.500.000 de romm mani s au trezit o singura data in viata lor la ora8. la referendum . in rest putoresc toata viata ca crinut. fara drept la replica da? sssttt!!!!

12 septembrie 2012 12:03

Pareristul, Antonescu nu are notiunea zilei de munca chiar si eficiente asaca a amanat sedinta, partea tehnica pentru remediere in pauza fiind libera in ziua aia. Comisiile astea vin in delegatie se fac ca asculta, intocmesc un referat pentru diurna si cam atat. Politicienii nostri se fac rosi in obraz ca au fost ascultati dar de multe ori neantelesi. Politica si politicieni romani.

12 septembrie 2012 8:20

danni21 Vacanta prelungita in insula CAPRI? ce draq te mai plangi...luatear draq de nenorocit....daca stiam ca esti acolo....veneam sa te votez nemernicule...si in tara toate is bune si la locu l lor...pt antenaci....de ce nu zbierati acuma....unde a fost interimaru l?stiti cat costa o cafea la CAPRI...?in jur de 5€ cum vi se pare?...si cand base....era la NEPTUN...calare pe el....de nui cu nenorocitu l de feix...de ce nu le vedeti pe toate?...PS....nu ma intereseaza politica....doar nenorociti de antenaci ....mancamear de sub burta....

11 septembrie 2012 22:36

Poza de Oligofren...Realista ! .

11 septembrie 2012 22:33

Trage apa si peste CACA-bun..Ponta COPY-Paste Ali-Baba Hotilor !

11 septembrie 2012 22:31

mesajul de mai jos ... valabil pentru toti boratii bashiti! toti o apa si un pamant... mlastina de kkt!

11 septembrie 2012 22:03

hai, mars! al dracu', a inviat kktul de "silviu brucan"... iar apari, ma, boratule? iar ragai bashini pe net? du-te ma dracului inapoi in gaura de shobolan a cretinului de la garaj, unde ti-e locul si scuipa acolo!

11 septembrie 2012 22:02

Zii CACARAU si Trage apa ! !

11 septembrie 2012 21:38

Securitatea SRL Ei ne conduc dupa cat ii duce capu`. Noi ar trebui sa dam cu ei de pamant. Cine are de castigat ? Ei sau noi ?

11 septembrie 2012 21:01

ghita-gheata nu radeti mai boilor usl-inosi ha ha acoloo la pus mafiotul voiculescu cu ajutorul vostru al mafiotilor care ati jefuit si distrus tara,un om fara creer,deci nu mai deranjati poporul pt ca voi aveti alt drum ---JILAVA----scrie pe cocina usl-inoasa

11 septembrie 2012 19:54

ghita-gheata nu radeti mai boilor usl-inosi ha ha acoloo la pus mafiotul voiculescu cu ajutorul vostru al mafiotilor care ati jefuit si distrus tara,un om fara creer,deci nu mai deranjati poporul pt ca voi aveti alt drum

11 septembrie 2012 19:52

@postaci aerieni Antonescu nu merita niciun pic de sprijin! Nu va mai straduiti, postaci analfabeti, sa maculati spatiul public cu postari indecente de fiustrati! Exista spitale de psihiatrie pentru cei ce simt nevoia de exhibare.... Hahaha!

11 septembrie 2012 19:12

cineva cinva de la seviciul de intretinere mi-a spus ca de fapt domnul Antonescu i-a cerut confidental ca sa faca ceva la sistemul de amplificare ca sa se duca mai repede acasa..rusine!

11 septembrie 2012 17:54

Silviu Brucan...pentru Papagali Timpiti Basescu e departe de a fi perfect, dar e cel mai putin rau dintre toti... si mai ales, e singurul presedinte care a reusit sa curete un sistem corupt, si coruptibil, creat de un individ care nu avea nici cea mai mica legatura cu sistemul si gindirea democratica dar care a manipulat populatia in 90 si multi ani dupa acea, care a utilizat resursele unei tari intregi, timp de ani si ani de zile cu scopul de a recicla clasa conducatoare comunista in capitalisti. Acest Basescu pe care il injurati atita, este singurul care a reusit sa creeze un sistem ce a condamnat un hot de factura lui Nastase. Si ca si in 90 populatia s-a lasat convinsa si manipulata, nici macar nu a sesizat ca verdictul de vinovatie a lui Nastase reprezinta primul si singurul cistig al Romaniei in 22 de ani. Populatia nu a sesizat ca tot acest circ a fost organizat ca sa se blocheze alte dosare de hotie si coruptie....populatia sufera pentru ca omenirea trece prin cea mai grava criza economica a sistemului capitalist unul, si doi, pentru ca in 90 a ales un individ cu diplome de la Moscova,care striga urcat pe toate gardurile, ca-i un idealist comunist, ca sa puna in functiune, de la zero, o sociatate democratica, capitalista. Iar USL de azi sint puii viperelor FSN-iste de acum 22 de ani. O alta tragedie: aveti un guvern incapabil sa gereze un dosar; a demarat un proiect fara sa ia in consideratie toate aspectele, a creat citeva luni de haos, a marit falia dintr-un popor deja divizat, deci USL nu are capacitatea de a gera ..e clar.....administratia guvernamentala nu este numai imprumutatul banilor si impartiti poporului ca sa cistigi urmatoarele alegeri.

11 septembrie 2012 17:35

Silviu Brucan ma, voi aveti solutia in mina si o destituiti...cum dracu sinteti atit de idioti?....ca a fost comunist, ca a fost securist..so what? ce face acum? baga hoti-n puscarie, tine romania pe linia de plutire? e bun nene..cind n-o mai fi nevoie de el il dati afara, dar acum Basescu e omul situatiei, iar PDL legislatorul cel mai buni

11 septembrie 2012 17:32

Papagali tampiti In afara de injurii dupa dictare de la partid, jigodiile pedeliste nu sunt in stare sa emita o idee proprie, o fraza articulata, sau o informatie despre lumea in care traim. Mintii pustii, spirit de turma, lipsa de discernamant, absenta absoluta de caracter. Orice adevar le-ai spune ricoseaza din ei precum raza de soare dintro oglinda convexa!

11 septembrie 2012 16:40

@Cucu Stie sa o frece pe bani publici. Ca si 80-90% din cei care fac politica in Romania.

11 septembrie 2012 16:29

Sile Lasa bhaa cucule ca stie chioru cel imputizit si securist!

11 septembrie 2012 16:23

Cucu Antonescu este tradat si de realitate. El habar n-are pe ce lume traieste. Are o singura obsesie: sa ajunga presedinte al Romaniei. Nici nu-i trece prin cap ca nu-i capabil de o asemenea functie. In viata lui n-a condus un grup de 10 oameni. N-a fost nici macar fruntas (comandant de grupa) ca de lenes, sa nu mai vorbim. Este lenes si din lene a ramas si repetent. Economie nu stie, tehnica nu stie, limbi straini nu stie. Ce stie omul asta?

11 septembrie 2012 15:48

Sile Bahai lhabagiilor! Iar v-a dat Morar pauza de tzigara si voi suugeticuru chiorului pe net?

11 septembrie 2012 15:43

imaculat vai. ia auzi la crin a vrut sa lucreze. pai el si cei7.500.000 de puturosi cum sa lucreze? sunt obisnuiti sa primeasca. toti 7.500.000 de indivizi + ponta si crin= mincinosi si puturosi. pute tara din cauza lor.

11 septembrie 2012 15:30

Bashinosilor Vorbeste gura fara voi, prostovanilor. Peste putini ani, UE va fi un stat (Statele Uite ale Europei) mai putred si mai nedemocratic decat fosta Uniune Sovietica. Se lucreaza din greu la adancirea crizei datoriilor suverane si la anularea independentei tarilor indatorate. Romania a fost impinsa in acest joc prin distrugerea economiei sale, instrainarea resurselor si indatorare continua, desi nu avea nevoie sa se imprumute. Isarescu si Basescu au dat insa 73% din valuta BNR pe hartii de valoare americane cotate cu AAA+++ de catre agentiile (americane) de rating, desi SUA e incomparabil mai indatorata decat Romania! Aceasta cacealma insemna, de fapt, sifonarea valutei BNR printrun imprumut mascat acordat SUA. In loc sa-si foloseasca direct valuta, Romania s-a imprumutat de la FMI (instrument al SUA) din valuta proprie, pe care trebuie s-o restituie acum cu dobanda. Asa se fac jocurile! Multumiti-i pentru toate astea lui Basescu, bashinosilor!.

11 septembrie 2012 15:28

Vladikavkaz prefer din crin sa fac un spin iar din ponta o poanta astia doi sunt rusinea europei.

11 septembrie 2012 14:59

crin amar de pelin acest prost a stricat si aparatura doar ca sa nu munceasca. rusine putoare ordinara ce esti

11 septembrie 2012 14:43

Saveta Dintre engleza lui Crin de cules flori si engleza luchioru de blugi la doc ,prefer cules flori!

11 septembrie 2012 13:57

Vasile 12 test test 12

11 septembrie 2012 13:35

Spartacus2 Bine, bine, dar si mama lui Ivan Ilici zis Iliescu era tot tziganca spoitoreasa, iar tata comunist evreu rus, fugit de politia tzarului -

11 septembrie 2012 13:12

Hai sa glumim Poate ca Antonescu o fi pus vreun electrician su electronist sa daie ceva fire.

11 septembrie 2012 13:04

EUROPA cine e mai prost crin sau ponta magarul de ponta specialist in ale plagiatului crin in ale datului cu curu la gard doi boi impelitati unu chior si nauc copilor altul bolnav de varsari de vant somnorila vai si amar de asa demnitari dementitari ce fel de sange au in vene? clar ca inferior! ponta crin doua besini ueliste!!

11 septembrie 2012 12:57

Diaspora IN ROMANIA MULTI ROMAN CINSTITI SUNT SUB PRAGUL SARACIEI OAMENII DE LA TARA SUNT INTR O SITUATIE DESTUL DE GRAVA IAR BOII DIN UE VORBESC DESPRE AJUTOR TIGANILOR CE RUSINE ! ROMMI I A NUMIT ILIESCU CA SA INCURCE LUCRURILE SI MAI TARE, PE TIMPURI TIGANII DIN INDIA AU FUGIT DIN CALEA LUI ALEXANDRU MACEDON SI AU VENIT IN EUROPA IAR TARILE DEZVOLTATE EUROPENE IA U TRIMIS IN ROMANIA TOATA PLEAVA MIZERIA SI DESFRAUL ACUM STA CUIBARITA PE TERITORIUL ROMANESC! EXPULZAREA! IN PRIMUL RAND IN ROMANIA POPULATIA BASTINASA TREBUIE SA FIE OCROTITA! IAR MAFIA TIGANEASCA NIMICITA ! CASTELE AUR SI AVERI COLOSALE DOBINDITE PRIN FURT FRAUDA SI CRIMA SA FIE NATIONALIZATE DE CATRE STATUL ROMAN! NASTASE SI GEOANA DOI BARONI TIGANESTI DEJA AU CONDUS CU TARA! GATA CU PROSTITUTIA!!!!!!!!!

11 septembrie 2012 12:54

Daniel @titlu parsiv: Poate vrei sa zici "ca doarme LA MUNCA". E o mare diferenta intre "a dormi" si "a dormi la munca".

11 septembrie 2012 12:49

pensionar Antonescu-repetentul si Ponta-plagiatorul, sub bagheta regizorului turnator, au dus la deraierea tarii de pe drumul normal! Asta nu trebuie uitat! Daca tineau cont de dictonul "no news, good news" si nu ar fi dat atatea motive de punere in discutie a Romaniei pe plan international, astazi nu mai eram in situatia de a ne crapa obrazul de rusine! Cum se numesc toate actiunile lor, daca tara a fost facuta de tot rasul? Asta-i subiect de CSAT, atata vreme cat nu s-a tinut cont in tot acel demers malefic si josnic de interesul national!

11 septembrie 2012 12:48

cornel Cu cit vorbeste mai mult cu atit spune mai multe prosti ,si din piedestalul unde l-au ridicat unii n-a mai ramas decit marcajul E greu sa fi si politician daca altceva nu esti in stare Pacat ca avea papagal dar repeta prostiile la nesfirsit si inca cucoanele il admirau in comparatie cu Basescu

11 septembrie 2012 12:39

Titlu parsiv! Cum Antonescu nu are bube de niciun fel, este de vina macar de faptul ca tehnica de la Senat a fost ieri in pana, ca abia invata limba engleza ca are nume de floare, ca doarme, ca merge in vacanta. Ca sa fie cu adevarat bun, ar trebui sa aiba si el niste dosare penale acolo, sa fi vandut TAROMUL daca nu flota, sa aiba si el bune relatii cu regele Cioaba, sa fi spionat pe undeva, sa le aiba cu coana Secu, sa tradeze pe cineva si tot asa!

11 septembrie 2012 12:06

Diaspora IN ROMANIA MULTI ROMAN CINSTITI SUNT SUB PRAGUL SARACIEI OAMENII DE LA TARA SUNT INTR O SITUATIE DESTUL DE GRAVA IAR BOII DIN UE VORBESC DESPRE AJUTOR TIGANILOR CE RUSINE ! ROMMI I A NUMIT ILIESCU CA SA INCURCE LUCRURILE SI MAI TARE, PE TIMPURI TIGANII DIN INDIA AU FUGIT DIN CALEA LUI ALEXANDRU MACEDON SI AU VENIT IN EUROPA IAR TARILE DEZVOLTATE EUROPENE IA U TRIMIS IN ROMANIA TOATA PLEAVA MIZERIA SI DESFRAUL ACUM STA CUIBARITA PE TERITORIUL ROMANESC! EXPULZAREA! IN PRIMUL RAND IN ROMANIA POPULATIA BASTINASA TREBUIE SA FIE OCROTITA! IAR MAFIA TIGANEASCA NIMICITA ! CASTELE AUR SI AVERI COLOSALE DOBINDITE PRIN FURT FRAUDA SI CRIMA SA FIE NATIONALIZATE DE CATRE STATUL ROMAN! NASTASE SI GEOANA DOI BARONI TIGANESTI DEJA AU CONDUS CU TARA! GATA CU PROSTITUTIA!!!!!!!!!

11 septembrie 2012 11:47

logica alegatorului mai bine sa taci si sa pari prost decat sa vorbesti si astfel sa inlaturi orice indoiala .... e bine sa-i vedem vorbind pe alesii neamului, macar acum sa vedem ce am ales ca sa nu mai gresim inca o data

11 septembrie 2012 11:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.