Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu doar 6 judecători CCR, dar şi procurorii lui Daniel Morar îşi bat joc de votul a 8,3 milioane de români. Procurorii încearcă să acrediteze ideea că întreg referendumul a fost fraudat prin forţarea românilor să vină la urne.

Acuzaţii halucinante şi infacţiuni inventate

Un comunicat al DNA ne spune ce învinuiri i se aduc secretarului general al PSD şi principalul coordonator al campaniei electorale pentru referendum al USL.

Comunicanul precizează că în sarcina lui Liviu Dragnea s-au reţinut infracţiunile de:

Folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
Asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.
Instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului de către membrii biroului electoral al secţiei de votare ori de către alte persoane.
Instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze în cadrul referendumului.
Integral pe Cotidianul