Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, s-a prezentat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în dosarul fraudării referendumul.

UPDATE 14.20 DNA a publicat un comunicat de presă, în care enumeră infracţiunile pentru care a început urmărirea penală în cazul Secretarului General al PSD, Liviu Dragnea.

UPDATE 10.58 Coordonatorul de campanie al PSD, Liviu Dragnea, a confirmat faptul că a fost pus oficial sub acuzare. "Mi s-au adus mai multe învinuri, că m-am asociat cu mii şi mii de persoane pentru a obţine foloase electorale, să fac prezenţă la vot de 60%. Este o certitudine că este o răzbunare a preşedintelui Traian Băsescu", a declarat acesta, la ieşirea din sediul DNA, refuzând să facă mai multe declaraţii.

UPDATE 10.55 Liviu Dragnea a fost pus sub învinuire în dosarul fraudelor la referendum. La ieşirea de la DNA, pesedistul l-a învinuit pe Traian Băsescu pentru acuzaţiile care i se aduc. "E o certitudine că este o răzbunare a preşedintelui Traian Băsescu".

Integral în Gândul

Integral pe GândulComentarii

votant Base Dobre, imi placi enorm. te-as fute-n cur nonstop

8 septembrie 2012 19:14

nicolae JUSTITIA REFORMATA A LUI BASESCU,CINE NU ESTE CU BASESCU TREBUIE TARATI PE LA DNA,RUSINE BASESCULE!"AI UITAT CINE TE-A FACUT PRESEDINTE "?

8 septembrie 2012 16:49

Dobre Nu l-a pus Basescu sa aranjeze cat mai multe voturi pentru USL. Realitatea este ca nu au votat "DA ", 7400000 de cetateni. TRASEISMUL ELECTORAL, FRAUDELE DE LA URNELE MOBILE SI FIXE sunt doar cateva elemente care conduc spre diminuarea cifrei mentionate mai sus.

7 septembrie 2012 21:25

dridea marcel S-a tot speculat pe aceasta tema - Domnul Traian Basescu l-a impins de la spate sa fraudeze referendumul , sa instige subalternii sa falsifice voturi , semnaturi , sa faciliteze turismul electoral , sa aduca mortii si minorii la urne , etc. Domnul Liviu Dragnea trebuie sa raspunda pentru toate potlogariile facute la referendum !

7 septembrie 2012 21:20

BUTONIER Minori sunt cei doi jucausi "domni goe",care au cersit posturi inalte de unde sa rada de romanii prosti. Cum dracu sa fi votat 7,4 mil !!!!???? Cel mult 5 or fi fost,restul sunt din butoanele...democratiei usl

7 septembrie 2012 12:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.