Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, s-a prezentat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în dosarul fraudării referendumul.

UPDATE 14.20 DNA a publicat un comunicat de presă, în care enumeră infracţiunile pentru care a început urmărirea penală în cazul Secretarului General al PSD, Liviu Dragnea.

UPDATE 10.58 Coordonatorul de campanie al PSD, Liviu Dragnea, a confirmat faptul că a fost pus oficial sub acuzare. "Mi s-au adus mai multe învinuri, că m-am asociat cu mii şi mii de persoane pentru a obţine foloase electorale, să fac prezenţă la vot de 60%. Este o certitudine că este o răzbunare a preşedintelui Traian Băsescu", a declarat acesta, la ieşirea din sediul DNA, refuzând să facă mai multe declaraţii.

UPDATE 10.55 Liviu Dragnea a fost pus sub învinuire în dosarul fraudelor la referendum. La ieşirea de la DNA, pesedistul l-a învinuit pe Traian Băsescu pentru acuzaţiile care i se aduc. "E o certitudine că este o răzbunare a preşedintelui Traian Băsescu".

Integral în Gândul

Integral pe Gândul