Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Campionul nostru, Lucian Bute, a revenit in Romania si a vorbit cu presa despre lupta dificila cu Glen Johnson."Mă bucur să văd interes din partea dumneavoastră. Mă bucur că mă întorc acasă cu centura. Nu a fost un meci uşor, mulţi se aşteptau să câştig prin KO, dar am avut un adversar bun în faţă. După un meci de 12 reprize au fost doi arbitri care mi-au dat 12-0. Nimeni nu l-a mai bătut aşa pe Johnson. Am tras un semnal de alarmă. Cred că cei care au declarat ce au declarat, se ştiu ei, se vor gândi de două ori înainte să boxeze cu mine”, a spus Lucian Bute despre meciul cu Glen Johnson.

”Adversarul meu a fost un foarte bun încasator, ştiam că va fi foarte greu să-l bat înainte de limită, aşa că mi-am planificat meciul astfel încât să câştig fiecare repriză în parte. Sunt aproape singurul care l-a bătut pe Johnson la o asemenea diferenţă. Glen Johnson are capul foarte tare, în repriza a treia l-am lovit şi am simtit un curent care îmi ajungea până la umăr. Din repriza a 4-a, stânga nu a mai avut aceeaşi eficienţă”, a continuat campionul roman.

”Nu mai citesc declaraţii, nu vreau să le mai iau în seamă, mă consumă. Am o carieră, am un promotor, tot ce mi-am propus, mi-a ieşit. Acum vreau să ajung la un meci de unificare, sper să se întâmple anul viittor. Dacă Ward va câştiga meciul din 17 decembrie, nu cred că va accepta să boxeze cu mine în primăvara lui 2012. Foch va accepta", a spus Lucian Bute la sosirea in tara.

Lucian Bute l-a invins duminica la puncte pe Glen Johnson, intr-un meci contand pentru titlul IBF la categoria supermijlocie.

Integral pe Sport365