Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru de Interne l-a atacat virulent pe Crin Antonescu, pe care l-a catalogat drept "clovn" cu "bucile roz", pe care oamenii nu l-ar vota. Fostul ministru de Interne Ioan Rus (PSD) a invocat, într-un interviu acordat revistei Kamikaze, posibilitatea ca PSD să aibă un candidat propriu la proximele alegeri prezidenţiale.

El l-a criticat dur pe Crin Antonescu, precizând că "oamenii nu votează clovni" şi întrebându-se retoric dacă oamenii vor vota "bucile rozalii" ale regelui gol. El a spus că a învăţat acest lucru de la un prieten care se ocupă de marketing politic – probabil asociatul său, Vasile Dâncu.

Fostul ministru şi preşedintele PNL au avut mai multe ciocniri în perioada de după referendum. Rus l-a acuzat pe Antonescu că l-a presat să modifice numărul cetăţenilor români cu drept de vot, iar liderul liberal l-a făcut mincinos.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul Zilei