Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a semnat, marţi, o decizie, publicată în Monitorul Oficial, potrivit căreia, în perioada 4-5 septembrie 2012, conducerea Senatului va fi asigurată de către senatorul Petru Filip, vicepreşedinte al Senatului, transmite Mediafax.ro. În Monitorul Oficial 633, apărut marţi, a fost publicată Decizia privind asigurarea conducerii Senatului în perioada 4-5 septembrie 2012.

"În conformitate cu prevederile art. 40 alin. (2) din Regulamentul Senatului aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 28/2005, cu modificările şi completările ulterioare, preşedintele Senatului decide: Articol unic - în perioada 4-5 septembrie 2012, conducerea Senatului va fi asigurată de domnul senator Petru Filip, vicepreşedinte al Senatului", se arată în decizia 13 semnată de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, la Bucureşti, pe 4 septembrie 2012.

Integral în Cotidianul

Integral pe CotidianulComentarii

MARIN AI CREZUT CA AI SA FII PRESEDINTE CA TU ACCEPTAI FUNCTIA DE PRESEDINTE AL SENATULUI BAI GAOZARE SI GHILANGIU DE LA SEDINTE. ACUM TREBUIE SA TE SCOLI CA PULA DIM SI SA MERGI LA SENAT NU POTI SA MA LIPSESTI CA SI ASA TU IESTI PROST SI REPETENET.

8 septembrie 2012 9:54

votant E senatul lu mata mai crin laden? daca si sa stai pe scaun e greu atunci dute si te agata nenorocitule.putoare ordinara. cel mai mare jeg al politicii.

5 septembrie 2012 14:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.