Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu trei zile înainte de încheierea licitaţiei pentru mănuşile cu care boxerul român Lucian Bute l-a învins pe francezul Jean-Paul Mendy, în meci pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, suma oferită a ajuns la 8.100 euro, se arată într-un comunicat remis Agerpres.

Licitaţia Okazii.ro pentru mănuşile purtate de Bute în meciul cu Jean-Paul Mendy, în care românul şi-a apărat cu succes centura de campion pentru a opta oară, într-o gală desfăşurată la Romexpo, în data de 9 iulie, când l-a învins pe adversarul său prin KO în repriza a patra.

Oferta de 8.100 de euro transformă mănuşile campionului mondial într-unul dintre cele mai valoroase obiecte sportive scoase la licitaţie în România.

Toţi banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi folosiţi la renovarea şi echiparea Clubului de Box din Pechea, unde Bute şi-a început cariera de sportiv. Licitaţia este deschisă la adresa www.okazii.ro/campion până luni 14 noiembrie (ora 10,30), atunci când va fi anunţat marele câştigător.

Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 500 de euro, iar în prima zi au fost făcute 19 oferte, ajungându-se la 3.300 de euro la finalul zilei.
Integral pe Agerpres