Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sociologul Vasile Dâncu, băsist sub acoperire pesedistă, e prezent la datorie ca întotdeauna şi face declaraţii de natură să provoace scandal în USL. Într-un interviu acordat publicaţiei clujene citynews.ro, Dâncu lasă impresia că vorbeşte în numele PSD lansând săgeţi otrăvite înspre Crin Antonescu şi PNL.

Încă de la începutul interviului, Dâncu i-a atacat dur pe liberali, pe care îi acuză că în interiorul USL au încercat tot timpul să câştige întâietate în faţa pesediştilor. ”Atitudinea lui Crin Antonescu - care bineînţeles că era de aşteptat că nu-şi va respecta cuvântul dat legat de demisie – şi a PNL, care au încercat să ia faţa PSD în USL, arătând că ei continuă lupta, încearcă să justifice opţiunea pentru referendum şi încearcă să îşi aducă la barca lor cei 7,5 milioane de votanţi pe care spun că-i reprezintă”, spune fostul ministru al propagandei lui Adrian Năstase.

Vasile Dâncu nu a pierdut nici prilejul de a-l lăuda pe Traian Băsescu, căruia îi atribuie meritul de a fi coagulat în jurul său un nou pol de dreapta: ”Polul de dreapta s-a reînchegat într-o anumită măsură în jurul lui Traian Băsescu”.Integral pe CotidianulComentarii

GIGI Astazi 27.08.2012 ,,PARLAMENTUL,, sa autodesfiintat, prin telefonul lui Ponta si rugamintea lui Crin. ,,ADIO,, voturi in toamna.USL ti-ai semnat singur ,,SENTINTA,, Ce a-ti perdut astazi nu ve-ti recupera niciodata.

27 august 2012 19:15

cornel RESPECT IDEILE ARDEALULUI SI ALE ARDELENILOR!SUNT GURA SI DORINTA MEA...

27 august 2012 18:43

Alex COLOANA DE CLUJ mai bine spus a avut si are INCA un rol destul de important in DIRECTIVELE PSD ului. Ne se indoieste nimeni de acest lucru. vasile Dancu un mare meserias alaturi de Ion Rus,cred ca vor obtine ceea ce si doresc ei in prezent. Conducerea PSD. Urmeaza o noua Alianta sau reinprospatarea ideologiei comune Dancu -Basescu. Pacat insa de aripa liberala care oricum va avea mult de suferit din jocurile politice din aceasta vara. dar cum si-o face omul cu mana lui nu dezleaga nici dracu. asta este INCOLONAREA in coloana a 5-a cu indicativul de CLUJ - via COTROCENI.

27 august 2012 14:09

GHISE face jocul PSD discreditand PNL GHISE face jocul PSD discreditand PNL TOTUL E PLANIFICAT ! Ghise arunca idei idioate discreditand astfel PNL si aruncandu-l la gunoi pe Antonescu ! Actiunea e premeditata de catre V. Ponta care de altfel a si plecat la Congresul Internationalei Socialiste in Africa de Sud pentru a putea afirma ca nu a fost prezent si nu a putut face nimic. DESTEAPTA MISCARE ! Toti Parlamentarii PNL trec la PSD asa cum s-a si dorit de multa vreme !

27 august 2012 13:37

Idiotul de Cacarau a facut posibila desfiintarea PNL Parlamentarii PNL trec in masa la PSD

27 august 2012 13:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.