Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un incendiu puternic de vegetaţie uscată a izbucnit, sâmbătă, pe un teren viran din apropierea fostului combinat chimico-metalurgic Cuprom din Baia Mare, informează Agerpres. Deşi echipajele de pompieri din cadrul ISU Maramureş au intervenit prompt, incendiul s-a extins din cauza caniculei şi vântului care a mutat focarele până în apropierea zonei locuite şi a unei firme.

Potrivit dispeceratului din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, la locul incendiului se află mai multe echipaje de pompieri care încearcă să limiteze extinderea focului.

Din cauza fumului gros, doi militari din cadrul ISU Maramureş şi paznicul unui depozit de cherestea au fost intoxicaţi cu fum. Un echipaj al Ambulanţei Baia Mare şi SMURD se află locul incendiului şi acordă ajutor celor trei persoane intoxicate cu fum. Deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.