Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tendoane şi oase pisate în loc de carne macră, grăsime peste limita admisă şi multă apă, aceasta este reţeta pe care o "respectă" majoritatea producătorilor.
Pentru a ieși mai ieftin, procesatorii „umflă” mezelurile cu grăsime și apă și creeză impresia de carne cu pastă de zgârciuri. La gust „umblă” cu aditivi și multă sare

Şorici, apă, tendoane şi foarte puţină carne macră, este reţeta stas a celor mai multe mezeluri.

Deşi legislaţia privind normele de compoziţie există din 2006 şi este destul de clară, controalele efectuate de-a lungul timpului au demonstrat că foarte puţine produse respectă întru totul reţeta.



Integral pe Evenimentul Zilei



Comentarii

bb dk nu se intimpla numai la noi ,,,, am lucrat multi anii la Super Value o retea de magazine Britanice toata carnea care intra in perioada de expirare se colecta este vorba de sute de kg ,se ducea la hotelurile si fastfood-urile companiei unde se decongelau si se faceau produse gustoase ptr turisti care habar nu au ce maninca ,,,,

26 august 2012 8:31

XXL Si de ce sunt lasati sa iasa pe piata cu asa ceva ?

26 august 2012 5:33

A.Pop ANSVSA este nul. Protectia consumatorilor este si ea un mare zero. Tara lui papura voda. Excroci - cat cuprinde. "Salam", "parizer", "crenvursti" - pe care nici un caine nu le-ar manca. Ce e drept, si consumatorii se uita exclusiv la pret, nu si la compozitie, desi, ca sa fim drepti, producatorii nu ascund faptul ca baga sorici, polifosfat, apa, gume, zer, nitrit, glutamat etc.

25 august 2012 19:49

unu fraiere nu spune lasa-ne, spune-le sa scrie in fiecare zi ca sa vada cine trebuie sa-i verifice ca nu toata lumea poate si are posibilitatea sa alega ce cumpara , cei mai multi cumpara ce este mai ieftin si macar sa stie ce cumpara si daca patesc ceva sa stie din cauza cui.

25 august 2012 15:53

John Doe Da stim asta demult, care e noutatea? gaseste subiecte ineresante sau lasa-ne...

25 august 2012 15:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.