Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bucureştean care tocmai îşi reprimise permisul de conducere ce îi fusese luat pentru exces de viteză a fost înregistrat de radar, vineri, circulând cu 215 kilometri la oră pe autostrada Bucureşti-Ploieşti. Alte 17 permise au fost reţinute tot ieri, într-o acţiune întreprinsă de Brigada Rutieră de Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, tânărul a fost reperat de radar la kilometrul 21, pe teritoriul judeţului Ilfov, fiind oprit la kilometrul 65, în zona Bărcăneşti la unul din filtrele rutiere instituite pe A3.

Șoferul, aflat la volanul unui autoturism Golf 5 GTI, care se îndrepta spre Valea Prahovei cu familia, îşi reprimise carnetul de la Poliţie în data de 3 august, după ce acesta îi fusese ridicat tot pentru viteză excesivă. Ulterior, alt conducător auto a fost reperat cu cu 192 de kilometri la oră.

Acţiunea s-a desfăşurat timp de patru ore pe A 3 Bucureşti - Ploieşti, unde au fost amplasate trei aparate radar, dintre care unul cu laser, aşezate în cascadă.
Integral pe AdevărulComentarii

Roman Adevarat @ loaza - In Romania daca mergi cu 300 km/h unde limita este 120, daca te cheama cum trebuie, sau daca ai pe cineva unde trebuie, cand esti prins il injuri pe politai cu cele mai murdare injuraturi dupa care iti vezi linistit de drum. Ca divertismnet, poti calca si un un om-doi pe drum.

16 ianuarie 2014 19:51

unu ar trebui lasat si alcolul la fel ca in vest in limitele de acolo si atunci sa vezi drumuri aerisite in romania cine greseste sa plateasca, ai baut mai mult ti-am luat carnetul pe citva ani, ai depasit viteza cu nu stiu cit la fel ,dar ce te faci cu maharii ca ei gresesc cel mai mult.

25 august 2012 16:08

loaza in spania, daca mergi cu peste 180km/h unde este limita de 120, ai 3000 euro amenda si/sau 6 luni de inchisoare.

25 august 2012 15:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.