Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bucureştean care tocmai îşi reprimise permisul de conducere ce îi fusese luat pentru exces de viteză a fost înregistrat de radar, vineri, circulând cu 215 kilometri la oră pe autostrada Bucureşti-Ploieşti. Alte 17 permise au fost reţinute tot ieri, într-o acţiune întreprinsă de Brigada Rutieră de Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, tânărul a fost reperat de radar la kilometrul 21, pe teritoriul judeţului Ilfov, fiind oprit la kilometrul 65, în zona Bărcăneşti la unul din filtrele rutiere instituite pe A3.

Șoferul, aflat la volanul unui autoturism Golf 5 GTI, care se îndrepta spre Valea Prahovei cu familia, îşi reprimise carnetul de la Poliţie în data de 3 august, după ce acesta îi fusese ridicat tot pentru viteză excesivă. Ulterior, alt conducător auto a fost reperat cu cu 192 de kilometri la oră.

Acţiunea s-a desfăşurat timp de patru ore pe A 3 Bucureşti - Ploieşti, unde au fost amplasate trei aparate radar, dintre care unul cu laser, aşezate în cascadă.
Integral pe Adevărul