Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Benjamin Netanyahu, premierul israelian, a acuzat vineri Iranul că face "progrese accelerate către realizarea de arme nucleare" şi că "ignoră complet" solicitările statelor occidentale de a renunţa la programul nuclear, transmite agenţia Reuters, citată de jurnaliştii de la Agerpres.

"Ieri am primit dovezi suplimentare că Iranul face în continuare progrese accelerate către realizarea de arme nucleare şi ignoră complet cererile internaţionale", a afirmat Netanyahu în timpul vizitei unui congresman american.

Cu o zi în urmă, surse diplomatice au declarat că Iranul a deplasat într-un buncăr subteran mai multe instalaţii pentru îmbogăţirea uraniului, ceea ce ar putea marca începutul unei extinderi semnificative a activităţilor sale nucleare.

Israelul ar putea să atace Iranul, după ce premierul Benjamin Netanyahu s-a declarat hotărât în privinţa acestui plan, chiar înainte de alegerile prezidenţiale din SUA din luna noiembrie


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.