Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mutarea zborurilor low cost de pe Aeroportul Băneasa pe cel din Otopeni, care percepe tarife mai mari, este "cel mai rău lucru care se putea întâmpla aviaţiei", întrucât forţează companiile să scumpească biletele sau să iasă de pe piaţă, afirmă directorul executiv al Wizz Air, Jozsef Varadi, citat de Mediafax şi preluat de antena3.ro.

"Managementul Aeroportului Otopeni nu va face bine dacă forţează companiile low cost să se mute. Cred că Wizz Air are o poziţie destul de bună pe piaţă încât să nu plece, dar dacă va trebui să ne mutăm, vom fi forţaţi să ne revizuim capacitatea de transport şi tarifele. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla pieţei de aviaţie este ca, din cauza unei decizii ca aceasta, companiile să plece şi să facă investiţii pe alte pieţe", a declarat într-o conferinţă de presă, Jozsef Varadi.
Integral pe CotidianulComentarii

Zamucles Companiile aeriene interesate sa opereze pe Baneasa pot cere conducerii aeroportului sa respecte intelegerile facute cu cei care au construit in apropierea pistei. Acestia se angajau prin declaratii legalizate ca sunt de acord si accepta inconvenientele apropierii de pista si nu le vor reclama. Acum, conducerea aeroportului se face ca a uitat de acest angajamente. Cereti-le !

10 noiembrie 2011 14:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.