Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bechtel Corporation, compania care este atât de cunoscută românilor pentru contractul păgubos cu Autostrada Transilvania, tocmai a fost declarată cel mai mare contractor din America de către Engineering News-Record, o publicație cu notorietate din domeniul construcțiilor și ingineriei.

De asemenea, Bechtel figurează pe locul al treilea în Top 225 International Contractors și pe locul 10 în Top 225 Global Contractors list.

Listele au fost realizate prin determinarea veniturilor pe care compania le-a generat în afara țării de origine.

"Aceste rezultate reflectă încrederea pe care clienții o au în angajații noștri și în abilitatea acestora de a construi proiecte complexe oriunde în lume", spune președintele Bechtel, în cadrul unui comunicat. De la înființarea companiei până acum, Bechtel a lucrat la mai mult de 22.000 de proiecte în 140 de state de pe 7 continente. Are peste 53.000 de angajați în 53 de țări.
Integral pe Capital