Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bechtel Corporation, compania care este atât de cunoscută românilor pentru contractul păgubos cu Autostrada Transilvania, tocmai a fost declarată cel mai mare contractor din America de către Engineering News-Record, o publicație cu notorietate din domeniul construcțiilor și ingineriei.

De asemenea, Bechtel figurează pe locul al treilea în Top 225 International Contractors și pe locul 10 în Top 225 Global Contractors list.

Listele au fost realizate prin determinarea veniturilor pe care compania le-a generat în afara țării de origine.

"Aceste rezultate reflectă încrederea pe care clienții o au în angajații noștri și în abilitatea acestora de a construi proiecte complexe oriunde în lume", spune președintele Bechtel, în cadrul unui comunicat. De la înființarea companiei până acum, Bechtel a lucrat la mai mult de 22.000 de proiecte în 140 de state de pe 7 continente. Are peste 53.000 de angajați în 53 de țări.
Integral pe CapitalComentarii

ion Contractul cu Bechtel era ok si in avantajul statului roman pana la un moment dat cand un smecher de la CNADR i-a invatat pe americani contra cost si spaga pt niste......baieti sa zicem.... cum poate fi /si cu ajutor, masluit contractul. Trebuie cautat baiatul ,,destept" care strans de caise va zice si cine si cum a luat cascaval si va arata schema cum a putut fi /cu ajutorul.... inselat statul roman. MENTIONEZ ca baiatul destept inca lucreaza la STAT!

21 decembrie 2011 0:00

Eu @Vasile - nu-i asa ca intotdeauna ALTII sunt de vina ca tu esti prost si lenes? In loc sa te dai lovit de conspiratii mondiale uita-te in gradina ta.

20 decembrie 2011 19:34

Geoana Bechtel = fabrica de facut bani murdari ,ptru mogulii rozalii , folosind guverne obediente si corupte...din tzari de 2 lei.!

22 octombrie 2011 10:47

cetatean Nu stiu cum ii putem trage la raspundere pe banditii de la Bechtel, dar pe hotii nostri, complicii americanilor, am putea sa-i facem sa scuipe ce au furat!

20 octombrie 2011 7:24

Goanta Vasile Aloooo, mass-media ! Trebia sa scrieti despre Bechtel ca este corporatia care exploateaza natiuni disperate si care pune in aplicare cea mai brutala, cea mai egoista si, in fond, cea mai importanta deposedare de resurse din istorie. Bechtel face parte din """sacalii economici""", """asasinii economici""" care sunt infatisati de mass-media ca drept stimuli pentru cresterea economica a Americii. Dar. in realtate, acest imperiu al Americii, cel mai puternic si bogat imperiu din istorie, are rate inspaimantatoare de sinucideri, consum de droguri, divorturi, molestare a copiilor, violuri si crime si ca, asemenea unui cancer, aceste nenorociri isi intind tentatculele in intreaga lume. Cu toate ca intreaga lume a sesizat acest aspect si striga dupa o schimbare, ni se vara pumnul in gura prin intermediul mass-media si a liderilor puterii, innabusind aceste strigate, mergand mai departe neauziti ! Imperiul American si corporatiile sale de """asasini economici""" depind de eficienta marilor banci care practica genocidul la nivel mondial !

19 octombrie 2011 8:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.