Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că gruparea "roş-albastră" va continua să evolueze tot sezonul pe Arena Naţională, chiar dacă preşedintele FRF, Mircea Sandu, a avertizat că gazonul trebuie protejat în vederea finalei Ligii Europa din 9 mai 2012, de la Bucureşti."Mircea Sandu sugera că ar fi bine să nu se mai joace. Eu am făcut cu Sorin Oprescu şi cu consilierii principali, în birou la primar, programul de jocuri al Stelei şi cel european şi cel din campionat. Şi gata, punct. Nu are rost să mai comentăm. El dacă sugerează, sugerează, dar Mircea Sandu trebuie să ştie că acest gazon se va schimba şi e mai bine să-l exploatăm cât mai mult şi să câştige primăria cât mai mulţi bani, dacă tot l-a plătit. Steaua va juca acolo până la sfârşitul campionatului", a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că nu va schimba el gazonul, ci Primăria Bucureşti. "De ce să schimb eu gazonul? Primăria şi-a scos banii triplu pe gazon la câte meciuri s-au jucat. Să schimbe primăria gazonul", a mai spus el.

Firma care se ocupă de întreţinerea gazonului Arenei Naţionale a constatat o degradare avansată a suprafeţei de joc şi a recomandat ca pe noul stadion să nu se mai dispute alte meciuri decât cele care au fost deja programate, informează un comunicat al FRF, publicat miercuri, pe site-ul său.
Integral pe ProSport