Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală telecom, a anunţat că începând de astăzi toţi clienţii săi au acces gratuit la Internet în staţiile şi tunelurile metroului bucureştean.

"Toţi clienţii Vodafone care au activat o opţiune de Internet - abonaţi, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date - beneficiază de acces gratuit la net, prin telefon, laptop sau tabletă. Utilizatorii care nu au activată o opţiune de Internet pot face acest lucru foarte uşor, printr-un simplu apel gratuit la *NET# ", se arată într-un comunicat al operatorului.

Serviciile gratuite puse la dispozitie de Vodafone se bazează pe o soluţie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul facil şi rapid la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuită de browsing se face automat, fără a necesita modificarea setărilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, în apropierea ieşirii din staţiile de metrou.Tot astăzi, Vodafone a fost reconfirmată drept cea mai performantă reţea de date mobile din România de către P3 Communications. Campania de măsuratori s-a derulat în perioada 12 septembrie – 4 octombrie 2011, în Bucureşti, Constanţa, Cluj, Iaşi, Galaţi, Brăila, Bacău, Oradea, Arad, Timişoara, Craiova, Piteşti, Sibiu, Braşov şi Ploieşti.

Integral pe Capital