Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Loredana Groza a luat o pauză de la filmările şi repetiţiile pentru emisiunea "Vocea României" şi a plecat peste mări şi ţări ca să fie de faţă la o super lansare.

Lori a apărut pe covorul roşu la lansarea noii colecţii Versace realizată special pentru un lanţ celebru de magazine de îmbrăcăminte.

"Hello din New York! În seara asta voi fi prezentă la prezentarea Versace! Staţi conectaţi, multe surprize!!" a scris Loredana lângă fotografia postată pe Facebook.

Integral pe CancanComentarii

Uiliam brinza Paduchele cind se umfla....Cei care se inghesuie la moaste,fasole&mici au mare nevoie de design.De aceea si Bianca&Cruduta se fac designere.Mihaela Radulescu isi exprima la EuropaFm regretele ca la M.Carlo nu poate minca shorici de porc...ca p-un picior de plai,p-o gura de rai! Ferrari nu poate produce,cit pot cumpara romanii(Copilu de Vito minune etc) SENZATIONAL,NUMAI SI NUMAI PENTRU D-VOASTRA,LA ANTENA/REALITATEA!!!

6 decembrie 2011 11:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.