Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce Curtea Constituţională a anunţat joi că amână verdictul cu privire la validarea referendumului din 29 iulie pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de şef al statului, au fost emise două adrese, una către presă, iar alta către Guvern. Însă, cele două adrese au conţinut total diferit.

În adresa trimisă Guvernului, Curtea solicită, ca, până la 31 august, Executivul să actualizeze lista în baza căreia s-a desfăşurat deja referendumul. Acest lucru ar putea duce la modificarea listelor electorale, şi, ca urmare, a pragului de validare pentru referendum.

„Plenul Curţii Constituţionale, în şedinţa din 2 august 2012, a hotărât să solicite Guvernului să dispună măsurile necesare pentru actualizarea listelor electorale permanente la data de 29 iulie 2012 şi să transmită Curţii Constituţionale numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru a putea stabili dacă referendumul naţional pentru demiterea Preşedintelui României din 29 iulie 2012 este valabil", arată adresa CCR către Guvern.

De cealaltă parte, în comunicatul trimis presei, magistraţii constituţionalişti anunţă că au cerut „listele electorale permanente actualizate, în baza cărora s-a organizat referendumul".

Integral pe AdevărulComentarii

Renaturalizatul 2. Vad ce scrie in presa de aici ca se promite la nivel de guvern si ce se da cu adevarat(NIMIC!). Investitii blocate si plati cu intarzieri de luni de zile din partea statului. Vad cu cat dispret ma trateaza functionarii publici cand ma duc la ITM sau Finante sa-mi rezolv problemele inerente cu actele. Se simt jigniti si deranjati si nu inteleg ca se afla acolo pentru a servi IMM-urile. Se cred sefi si incerca sa te trimita de la Ana la Caiafa. Asa ca sunt de acord cu taierea salariilor bugetarilor, la fel cum sunt de acord ca sa se scoata gratuitatile la transport pentru pensionarii care au proprietati si ale caror pensii depasesc salariul minim pe economie. Gratuitatile sunt platite de noi prin taxe. Avem si noi batranii nostrii pe care-i ajutam. Nu vreau sa ajut toti batranii cu banii mei. Sunteti buimaci si nu aveti idee in ce situatie v-ati manevrat, pentru ca sunteti manipulati de presa dupa cum le convine sa evidentieze "senzationalul". V-ati obisnuit cu mana intinsa. Sa primiti de peste tot. Cei ce dau sunt buni(USL). Cei ce cer efort pentru banii dati sunt rai. Cei de afara vad mai bine si detatasat ca gresiti in aprecieri si va faceti singuri rau urmand sfaturile de anarhie pe care vi le inoculeaza o asociatie anacronica de partide care nu au ce cauta impreuna ... dreapta cu stanga ... de rasul curului pentru tot mapamondul!! Voi insa v-ati obisnuit sa pretindeti. Rusine. Impreuna cu Pensionarii care si-au calculat pensiile fraudulos si acuma asteapata sa primeasca pensii de nababi(4.000 - 10.000 Lei/luna). Ar trebui sa intelegeti ca Statul NU ARE BANI ..!! Banii sunt ai nostrii si cine fura de la Stat fura de la noi si se fura pe sine insusi. Treziti-va. USL-ul nu este solutia pentru ca Capitalismul nu poate avea aceleasi idealuri cu Comunismul.

6 august 2012 11:38

Renaturalizatul 1. Pentru intelegatorii atoatestiutori - Am trait in strainatate zeci de ani si m-am intors din 2008 in RO pentru a incerca sa realizez ceva si aici, pe picioarele mele, intre prieteni. Ce am trait de atunci? Hotia este la mare pret, fiecare salariat intinde mana si fura de la o scula la motorina. Desi salariatii sunt oameni cu scoala, prin natura profesiei. Fac concureta neloiala propriei firme luandu-i clientii. Se promite si nu se tin promisiunile, se intarzie la servici, se munceste la "futu-i masa" si se strica mai mult cu mizeria decat s-a rezolvat prin munca, oamenii-si bat joc de echipament si nu au grija de nimic. Desi au dispozitive la indemana sa lucreze cum trebuie, lucreaza dupa ochi si leaga cu sarma. Orice bazaconie aude salariatul, cu cat este mai abracadabrista cu atat o crede mai tare. Mai ales in privinta salariilor pe care le-ar castiga altii pe la alte firme asemanatoare in RO. Vor bani insa nu muncesc pentru cum trebuie. O munca care in occident se rezolva cu 2-3 oameni, aici trebuie efectuata cu 5-6 oameni. Rad de cei care poarta echipamentele de protectie si lucreaza fara desi stiu ca pot fi dati afara, Acelasi lucru cu centura de siguranta. Romanul se fura unul pe celalalt si da vina pe oricine insa nu vede ca si el are acasa ceva de la firma la care lucreaza. Isi furab patronii si considera asta un lucru normal. Si asteapata sa primeasca salariul la sfarsitul lunii.

6 august 2012 11:29

neutr onu COPYLOTRU & CACARAU,le-au suflat in gura celor de la CCR.Hotarat lucru,ccr este "obiala"lui cucuvelus-ilici si a celor de teapa lui felix,pa(T)riciu,nascase,fenediliul,piron mitr(E)A,almanahe si toata ciurda de hoti mai mici sau mai mari!!!in CC R ,ELEFANTII AU cimitirul lor...DAR SI AL NOSTRU!!!!!

6 august 2012 9:47

evrika Oare ce adevar absolut cunoasteti voi, cei care traiti in afara granitelor tarii, si nu il stim noi, cei care traim aici, cu bruma de bani pe care o castigam, in Romania? este doar o curiozitate, vis a vis de lectiile pe care ni le dati....

6 august 2012 8:20

Umilitul de serviciu @Condoleenza. Sigur ca votezi cu Basescu. Tie-ti convine, ca nu trebuie sa traiesti in tara condusa de el! Si, ca atare, de ce sa nu-ti bati joc de tara in care te-ai nascut, nu? Nu ma uit la televizor, ci la documentele de plata pe care le semnam lunar, eu si sotia mea, de acolo mi-am format opinia. Si de la listele de preturi de unde-mi fac cumparaturile. Tu sigur ca nu le vezi pe astea! Si mai spui de noi ca suntem buimaci???

6 august 2012 8:19

Condoleenza @ Emil. Traiesc in Italia si sa stiti ca l-am votat pe dl Basescu. As face-o si acum, daca ar fi cazul. Romanii din tara sint buimaci, nu vad decit ce le serveste televiziunea... Isi merita soarta. Si inca o chestie: Ba, Emile, esti cam plavan! Un vierme, un escrement.

6 august 2012 7:53

emil Nu trebuie sa demisionezi,dle.Basescu,pentru ca esti detronat de catre POPOR.De fapt nu ai fost presedinte,legal,niciodata.Ai castigat alegerile prin fraudarea voturilor din strainatate.

6 august 2012 6:04

-- Nu va lasati manipulati de ponta si sleahta lui.

6 august 2012 4:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.