Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată ieri decedată din punct de vedere juridic. De acum, Cristian Cioacă poate fi trimis în judecată. Magistraţii au declarat-o ieri moartă pe cale judecătorească pe avocata Elodia Ghinescu. Sentinţa poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de către orice persoană care poate demonstra că Elodia nu este moartă.

Dacă nimeni nu o va ataca, atunci se va emite un certificat de deces pe numele avocatei dispărută acum mai bine de patru ani.

„încadrarea juridică poate fi schimbată"

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, crede că certificatul de deces al Elodiei este vital în dosarul de omor. „S-a stabilit ca dată a morţii 30 august 2007, data dispariţiei, dar şi data când Cioacă a declarat că a văzut-o ultima oară în viaţă. Vom depune sentinţa şi certificatul de deces la dosarul de omor deosebit de grav, iar în acel moment eu cred că domnul Cristian Cioacă va fi trimis în judecată. S-a ajuns la încadrarea de omor deosebit de grav, deoarece se presupune că domnul Cristian Cioacă a tranşat cadavrul Elodiei. În funcţie de rezultatul cercetărilor, încadrarea juridică poate fi schimbată", ne-a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Integral în Adevărul

Integral pe Adevărul