Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Milionarul olandez Johan Huibers (52 de ani) şi-a petrecut ultimii patru ani construind o arcă uriaşă, după ce a visat că ţara lui va fi distrusă de un potop de proporţii biblice.

Nava lui Johan Huibers are dimensiunile Arcei lui Noe, aşa cum sunt ele dezvăluite în Cartea Genezei din Bilblie - 137 de metri lungime şi 21 de metri lăţime. În plus, încăperile navei au fost umplute cu animale din plastic în mărime naturală. „Am folosit pin suedez, pentru că este cel mai asemănător cu lemnul pe care Dumnezeu i-a poruncit lui Noe să-l folosească. Animalele sunt din plastic şi au fost cumpărate din Filipine“, a declarat Johan Huibers.

În 1992, milionarul a visat că Olanda va fi inundată de Marea Nordului. „A doua zi, am cumpărat o carte despre Arca lui Noe. Şi, în aceeaşi seară, în timp ce stăteam pe canapea cu copiii mei, mi-am zis: «Asta o să facem şi noi»“, a povestit Huibers.

În acest moment, arca este acostată pe râul Merwede, în zona localităţii olandeze Dordrecht. Milionarul a vrut să navigheze cu arca până la Londra, la Jocurile Olimpice, însă autorităţile din ţara sa i-au interzis acest lucru din motive de securitate.
Integral pe AdevărulComentarii

Damascus Nu a furat nimic, Florine. Pur şi simplu are bani, are copii, are chef de joacă şi-şi face mofturile. Toţi visăm să ne realizăm visele.

2 august 2012 10:50

Florin omul cred ca "fura curent"

2 august 2012 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.