Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nigeria a primit un duș rece după debutul bun din turneul masculin de baschet de la Jocurile Olimpice. Echipa africană a dat de o foarte motivată echipă a Lituaniei și nu a reușit să răspundă provocării. Marea Britanie și-a trecut în cont a doua înfrângere în două etape.
Baschet la JO 2012: Nigeria se împiedică, Marea Britanie pierde încă un meci
Al Farouq Aminu, Alade Aminu și Ike Diogu au fost lăsați cam singuri de colegii lor în meciul cu mult mai experimentata echipă a Lituaniei. Cei trei au tras din greu, dar nu au reușit să facă față unei apărări bine organizate.

Sfert de sfert, lituanienii au folosit un joc echilibrat pentru a-i bate pe nigerieni, scor final, Lituania - Nigeria 72-53. Cel mai bun marcator al meciului a fost căptianul Lituaniei, jucătorul lui Toronto Raptors, Linas Kleiza, cu 13 puncte.

Baschetul masculin ar fi trebuit să fie pentru Marea Britanie sportul de echipă la care se bate pentru medalii, în schimb, Luol Deng și coechipierii săi se văd la cea de-a doua înfrângere consecutivă.

Experiența Braziliei, cu jucători de top de la echipe importante ca Tiago Splitter (San Antonio Spurs), Marcelinho Huertas (Barcelona) sau Anderson Varejao (Cleveland Cavaliers) în dispoziție bună de joc, a fost mult prea mult pentru locotenetul de la Chicago Bulls și conaționalii săi. Brazila - Marea Britanie, 67-62.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.