Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O mireasă a fost arestată deoarece s-a prefăcut că are cancer pentru a strânge 10,000 de lire pentru nuntă, scrie TheSun.

Danielle Howard, 22 de ani, a fost susţinută de celebrul bucătar Gordon Ramsay, care a lansat pentru ea campanii de strângere de fonduri online, spunând că luptă pentru viaţă.

Prietenii spun că ea nu a plătit nici măcar un penny după ce a primit o grămadă de bani din strângerea de fonduri.

Dar Danielle a fost arestată sub suspiciunea de fraudă, după ce bănuielile donatorilor au crescut în momentul în care în mod "miraculos", ea a rămas însărcinată în timpul tratamentului pentru cancer de col uterin avansat.

Danielle, al cărei nume de fată era Watson, s-a căsătorit cu Chris în aprilie la Billericay, Essex.

Un video scump a fost făcut şi peste 1500 de persoane s-au alăturat campaniei "luptă pentru şi cu Danielle", campanie deschisă pe Twitter şi Facebook.

Cu câteva săptămâni înainte de nuntă, ea a apărut în ziarul local, susţinând că vrea să se căsătorească înainte de a-şi pierde părul din cauza chimioterapiei.