Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pensiile şi salariile din sistemul de stat vor fi îngheţate şi anul viitor, potrivit cadrului legislativ elaborat de Comisia de specialitate din Camera Deputaţiilor.

Deciza luată în Camera Deputaţilor amână indexarea pensiilor conform legii, precum şi creşterea salariilor bugetare, până în 2013.

"Situaţia internaţională e proastă, dar trebuie să avem nişte măsuri active de stimulare a economiei când nu ne putem baza pe cererea externă. Cu salarii şi pensii îngheţate nu vom înregistra nicio creştere", a declarat Liviu Voinea, analist economic, la Antena3.

La finalul misiunii FMI în România, Jeffrey Franks declara că salariile bugetarilor ar putea creşte anul viitor cu 3-5%, în funcţie de posibilităţile bugetului, în timp ce pentru pensii anticipa o indexare cu inflaţia.
Integral pe AdevărulComentarii

Sa traiti bine Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-Sa traiti bine-.....

8 noiembrie 2011 22:38

Român Niște mitraliere nu găsește oare,seful mafiei personale al lui A.N ca să ne execute pe toti aștia bugetari și pensionari ? Așa reduc cheltuielile și-și umplu ei buzunarele.Este tragic că un pensionar după 40-50 de ani de muncă nu mai poate aștepta decât ...MOARTEA....inloc să trăiască DECENT ultimii ani de viață.Pe lângă ăștia care au condus țara după 89 ,Ceaușescu a fost un inger

8 noiembrie 2011 20:01

Frenks Mai interesant filmuletul asta...nici o sansa pt cei care n-au bani. Basescu a picat in capcana celor de au un singur rol : "Supraindatorarea statelor". Romania e in dezastru. http://www.youtube.com/watch?v=LZ0K-Z9NLJ8 vizionare placuta!

8 noiembrie 2011 19:20

Pensionara Ce rusine! De la o zi la alta se contrazic in declaratii si fac in asa fel incat sa ne tortureze in fel si chip. Pe acesti guvernanti ii intereseaza salvarea bancilor straine nu soarta cetatenilor romani. Mizerabilii!

8 noiembrie 2011 17:25

Pensionar Mizerabilii,ne fac in fiecare viața tot mai grea.Chiar dacă unii vin pe la televiziuni și ne fac promisiuni mizere,vine madama asta cu șleahta ei și schimbă situatia din condei.Se pare că incă mai este de furat in România.Poate nu le ajută Dumnezeu să ne omoare cu zile.Ii doresc lui anastase să trăiască un an de zile cu pensia minimă de 350 de lei

8 noiembrie 2011 15:51

un fost bugetar! Totusi nu mai scapam niciodata de nenorocitii astia de la PDL, care fura tot ce se mai poate fura in tara asta. Pamantul galben si tarana sa-i sature !!!

8 noiembrie 2011 15:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.