Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Apropiata lui Traian Băsescu cunoaşte jocul politic la fel de bine cum cunoaşte dulapul ei de haine", scrie ironic publicaţia germană "Die Welt" despre apariţia pictorialului Elenei Udrea în ultimul număr al revistei "Tabu".

Autorul articolului crede că "ministrul turismului românesc sparge cu plăcere tabuuri" şi "calcă în străchini". Materialul din "Die Welt" cuprinde şi o fotogalerie cu Elena Udrea în diverse ipostaze, mai mult sau mai puţin decoltate, "ale femeii la mâna căreia stau miliarde de euro bani publici".

"În pictorialul «O lume pentru femeii ţării» apărut într-o revistă glossy românească, Udrea apare ba în rochie de latex negru, mulată pe formele-i rotunde, ba cu cizme înalte, care-i trec de genunchi", aşa este descris pictorialul ministresei de la Bucureşti în "Die Welt".

Jurnalistul Thomas Roser, autorului articolului, spune despre Udrea că şi-a schimbat apartenenţa politică şi posturile în ultimii ani aproape la fel de des ca şi garderoba sa costisitoare.
Integral pe Cotidianul