Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rusia şi Ucraina par să îngroape securea războiului diplomatic. Pentru prima oară în istorie, forţele marine ale celor două ţări au organizat o paradă militară comună, eveniment la care au participat zeci de mii de oameni. În cadrul acestui exerciţiu, Ucraina şi Rusia au simulat o luptă purtată atât pe apă, cât şi pe uscat.

Prima paradă comună a flotelor ruseşti şi ucrainene, organizată cu ocazia Zilei Marinei din Rusia, a început cu un spectacol de excepţie în SEVASTOPOL. Ziua Marinei ruseşti este sărbătorită în ultima duminică din iulie în fiecare an şi coincide cu celebrările flotei din Ucraina.

50 de mii de oameni au aplaudat cu entuziasm reuşita simulării de luptă, orchestrată de cele două flote, atât pe ape, cât şi pe uscat.

În marile oraşe ruseşti au avut loc mai multe spectacole grandioase de artificii.


Comentarii

@vali infanteria marina iți spune ceva? Flota marina (căci poate fi și fluviala de exemplu), se poate angaja într-un bombardament pe uscat, iarăși ca exemplu. nimeni nu menționează ceva despre vreo flota de uscat.

28 iulie 2014 12:53

vali sunt curios cum arata - flota de pe uscat - despre care se scrie in finalul articolului

31 iulie 2012 15:21

aziu parada de cacat o singura fregata americana in bosfor si toata flota asta se duce dracului sant buni numai de parade

30 iulie 2012 13:56

Shmeckle Daaaaaaaaaaaaaaa au facut pe ei americanii de pe planeta Uranus?

30 iulie 2012 10:17

Shmeckle Daaaaaaaaaaaaaaa au facut pe ei americanii de pe planeta Uranus?

30 iulie 2012 10:17

edd Cei de la antena 3 au cam inceput sa se tampeasca. Pe langa faptul ca au uitat sa mentioneze si numele planetei care sa uitat la prostia aia, ca despre Terra nu poate fi vorba, au uitat ca astfel de evenimente se intampla aproape zilnic, la noi pe planeta.

30 iulie 2012 10:00

moi de unde dracu scoateti titlurile astea de rahat? care planeta s-a uitat ba distrusilor, nici naiba nu a stiut de ziua marinei rusesti. Sunteti niste ratati

30 iulie 2012 9:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.