Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu consideră că preşedintele interimar încearcă să destituie toate instituţiile de securitate naţională, însă spune că Antonescu va răspunde în faţa legii pentru asta. Preşedintele suspendat a avertizat că "suntem în faţa unei lovituri de stat în curs de derulare".

"Nu au ca obiectiv demiterea şefului STS-ului, ci destructurarea tuturor instituţiilor de securitate naţională. Astăzi s-a făcut un joc murdar, în care politrucii din comisia condusă de fostul ministru de Interne David au încercat să creeze condiţiile unui raport care să ajungă la CSAT în baza căruia să înceapă destituirea şefilor structurilor de securitate. O spun cu toată responsabilitatea unui şef de stat care a consolidat securitatea naţională: aceşti oameni sunt o clică de trădători. Nu ştiu pentru cine lucrează încă, dar vor răspunde în faţa legii. Suntem în faţa unei lovituri de stat în curs de derulare. Acum, paiaţa de la Cotroceni a trecut sau a încercat începerea destructurării structurilor de securitate a statului român. Pentru asta va răspunde indiscutabil în faţa legii. Nu numai el, toţi organizatorii acestei lovituri de stat. Sper ca românii, pe 29 (n.r. - iulie, ziua referendumului), să înţeleagă ce li se întâmplă", a declarat Traian Băsescu, joi seara, în faţa sediului său de campanie.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

UNFORGIVEN Aplauze si ovatii pro basescu ! PS: www.youtube.com/watch?v=Je8TUKRGq28

22 iulie 2012 10:37

UNFORGIVEN Aplauze si ovatii pro basescu ! PS: www.youtube.com/watch?v=Je8TUKRGq28

22 iulie 2012 10:35

etc au disparut postacii?

20 iulie 2012 19:47

monteoru in sfirsit se indreapta lucrurile

20 iulie 2012 19:46

zegrean ANUNT IMPORTANT la ora 18 sts a intrerupt telefoul lui base

20 iulie 2012 19:44

cu cosnita goala ai sa ramii si tu adevarul e ca trebuie sa plece base

20 iulie 2012 19:43

un pensionar prea multe vorbe,jos base iar la vot ii stampilam plecarea ADIOS marinare

20 iulie 2012 18:55

Comandorul “traian” este cuprins de panica. El stie ce-l asteapta. De aceea nu-si mai poate stapani limbajul. "Paiata de la Cotroceni" ?(!). Pe el poporul il denumea "JAVRA". “Lovitura de stat in derulare”(!). Mai sa fie… Dar cine a blocat activitatea parlamentului si suplinirea acestuia cu cele 17( daca nu ma insel) “asumari de raspundere”, in cazul unor legi de importanta nationala? Cine a actionat in numele guvernului, erijandu-se in rolul primului ministru? Cine a legitimate un govern care fusese demis prin motiune de cenzura? Cine a tutelat alegerea membrilor CSM, cu repetarea alegerilor pana spre dimineata, pana cand erau alesi cei agreati de catre …presidente ? Cine anunta ritmic masurile antipopulare ce urma sa fie aplicate a doua zi(EX.: taierea a 25% di salariile bugetarilor, recalcularea pensiilor militare de stat, anularea unor indemnizatii si alocatii pentru copii, mame si insotitori ai persoanelor cu handicap?

20 iulie 2012 15:23

Comandorul Cine a transformat modalitatea de actiune a organelor judecatoresti , ale justitiei, intr-un adevarat showTV ? Cine in 2010 a modificat Legea Referendumului in ideea de a se elimina orice posibilitate de suspendare a Presedintelui? Sa nu uitam ca basescul a fost mentinut in functie, cu un cvorum de min.50% plus 1 dintre alegatorii prezenti la urne, la fel si in adjudecarea referendumului.La interventia lui, acest cvorum a fost raportat la numarul total al alegatorilor inscrisi pe listele de alegatori. Se vede clar cat de “democratica” este aceasta masura initiate de catre basescul si…asumata de poc si guvernul lui. Acum s-a dorit revenirea la vechile conditii in materie de cvorum. Acest fapt i-a facut pe basesti sa sara in in sus ca arsi. “Se incalca democratia”, Se da lovitura de stat” si mu;lte alte aberatii. Cine informa publicul larg cu diferite situatii litigioase, in legatura cu diferite personalitati din lumea oamenilor de stat, politici si din mediul de afaceri, in conditiile cand a doua zi la televiziuni se prezenta “telenovela” anticipate? In concluzie, Cine a transformat Romania dintr-o tara cu regim parlamentar, intr-o tara cu regim excesiv presidential , cu accente evidenta de DICTATURA?

20 iulie 2012 15:22

Comandorul Lovitura de stat a fost data de catre basescul traian, care prin santaj, prin minciuna, dosare, amenintari sin u in ultimul rand, prin rautate organica, diabolica, s-a ridicat deasupra legilor, deasupra poporului, astfel ca ce visa noaptea, a doua zi se punea in practica, de catre “sclaii portocalii”, in frunte cu micul poc. Spune basescul: "Nu au ca obiectiv demiterea şefului STS-ului, ci destructurarea tuturor instituţiilor de securitate naţională. Astăzi s-a făcut un joc murdar, în care politrucii din comisia condusă de fostul ministru de Interne David au încercat să creeze condiţiile unui raport care să ajungă la CSAT în baza căruia să înceapă destituirea şefilor structurilor de securitate. [...] aceşti oameni sunt o clică de trădători. Nu ştiu pentru cine lucrează încă, dar vor răspunde în faţa legii. Suntem în faţa unei lovituri de stat în curs de derulare. In fapt, se intentioneaza destituirea unui general (trebuie spus lumii ce fel de general este, cum a ajuns general) care, zelos fiind, pentru a se rascumpara fata de cel ce l-a ”omenit”, in virtutea inertiei, a incalcat regula jocului, ceea ce era „normal’ pana mai ieri, drept pentru care acum va trebui sa plateasca. Despre ce destructurare este vorba? Oare seful STS M.Opris este numit in aceasta functie „PE VIATA”? Si daca NU, orice miscare a lui se traduce in limbajul lui basescul, in ”destructurare a serviciului”?

20 iulie 2012 15:21

Comandorul Traiane, ai inceput sa te balbai in gandire. Aceste institutii de maxima importanta pentru securitatea naţională, sunt aceleasi, functioneaza dupa dupa reguli neatinse. Se schimba doar conducatorul care a savarsit o incalcare a legii. Nu mai manipula constiintele cetatenilor care nu au informatii in legatura cu acest domeniu deosebit de sensibil al societatii! Cat despre „politruci”, sa fim seriosi! Nimeni nu te-a depasit. Multi nici nu au fost membri ai PCR. Altfel se pune problema cu marele comandant de cursa lunga, sau reprezentant al NAVROM la Anvers... care se bucura de o inalta consideratie in radurile PCR, aceasta si pentru faptul ca era foarte constiincios in intocmirea RAPOARTELOR „PROFESIONALE” catre organul de partid, dar si catre organul de securitate, al carui INFORMATOR era inca de pe bancile Institutului de Marina ”Mircea cel Batran”. Vai, dar cat de intolerant poate fi basescul ! Dupa mintea lui, avem de-a face cu „o clica de tradatori” care, completeaza basescul ”Nu ştiu pentru cine lucrează încă”.

20 iulie 2012 15:20

Comandorul Hotului, de hot i-e frica! Pai cine a inceput, asa de-odata, sa strige la TV-iuni despre NECESITATEA IMPERIOASA de a se crea noi locuri de munca? Dar cum? Prin semnarea LA URGENTA a contractelor privind Rosia Montana, extractia de gaze de sist. Sa nu uitam insa, ca in urma cu nu multi ani, basescul era cel care dicta inchiderea minelor , declarate ad hoc epuizate din punctul de vedere al rezervelor, care erau apreciate ca adevarate „gauri negre”pentru economia nationala. De fapt, realitatea este cu totul alta. Mai sunt rezerve de aur in valoare de peste 57 miliarde Euro, si alte rezerve de metale rare catre care tanjesc unele state vest europene. La aceasta se adauga si si graba venerabilului SOROS, despre care care basescul va vorbi nu peste mult timp. La fel se pune problema si in privinta urgentarii proiectului de reampartire administrativa a tarii. De ce oare atata graba? Ne va spune la timpul potrivit. Faptul ca in majoritatea problematicilor in care era atrasa Romania, unicul negociator a fost basescul, in virtutea conceptiei sale dictatoriale, potrvit careia el este factotum, anihiland orice alt organism de stat, trebuie sa ne dea de gandit. Mai incet cu aceste acuze presidente ! Noi putem intui cine si pentru cine lucreaza. De ce oare basescul, prin toate actiunile sale, de „jucator” a generat si a stimulat continuu scandalul, starea de nemultumire, violenta, spectacolul mediatic al justitiei? Exista niste devize:”Dezbina si cucereste !” si ”Prin dezordine, la ordine !”. Poate isi aminteste basescul. Doar a jurat!

20 iulie 2012 15:18

Bufnita Am impresia ca era cu adevarat greu si riscant... s-a facut; acu` lucrurile se desfasoara conform planului, merg ca unse. Si mai am o impresie, anume ca NU imi pare rau pentru tine, domnule. Pentru ca prea ai fost arogant, sadic, prost, lacom, prea te-a imbatat puterea si nu mai stiai nici de omenie, nici de respect, nici de bunul simt. Acu` ai sa culegi ce ai semanat. Si o sa ai parte de recolta bogata, ceva ce nu s-a mai auzit pana acum.

20 iulie 2012 12:18

vuittonu' udrii uaaaa...uitasem cum face un sobolan securist inghesuit la colt... ULTIMUL COMUNIST SECURIST SE AGATA CU ORICE PRET DE IMUNITATEA calitatii ce inca o are...fara IMUNITATEA AIA ULTIMUL COMUNIST BORAT SE DUCE PE COPCA...pornesc la vale dosarele penale... E JALE !!!...SARITI SOBOLANI PORTOCALII APARATI-VA BASINA COMUNISTA SI SECURISTOIDA !!!!!

20 iulie 2012 11:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.