Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Boicotarea referendumului nu ar face decât să valideze ipocrizia USL şi să adâncească şi mai mult confuzia morală a societăţii româneşti. Chiar şi cu prelungirea orarului de vot până în miez de noapte, chiar şi cu înmulţirea secţiilor de vot în Constanţa lui Mazăre, cei care cred că democraţia trebuie apărată sunt obligaţi să meargă la vot. Pentru că miza referendumului nu este persoana lui Traian Băsescu, ci supravieţuirea statului de drept.La referendumul de suspendare a preşedintelui din 2007 au participat puţin peste opt milioane de oameni, adică mai puţin de jumătate plus unu din numărul total de alegători. 74,5% au votat împotriva demiterii preşedintelui. Adversarii demiterii au calificat acest rezultat drept o victorie clară şi covârşitoare pentru Traian Băsescu şi pentru statul de drept. În schimb, susţinătorii demiterii - actuala USL plus UDMR şi România Mare - au calificat rezultatul drept o înfrângere ruşinoasă pentru Traian Băsescu, sub motiv că acesta nu ar fi reuşit să mobilizeze în favoarea sa decât o minoritate de aproximativ 30% din populaţia ţării. Absenteismul a fost interpretat în chip absurd drept un vot împotriva lui Traian Băsescu, ceea ce reprezenta o violare a logicii elementare şi a bunului simţ. În felul acesta ei au continuat să susţină în mod manipulator că referendumul ar fi confirmat ilegitimitate lui Băsescu. Or, cum acest sofism rudimentar a fost absurd, lipsit de bun simţ şi manipulator atunci, exact la fel ar fi şi acum dacă adversarii demiterii s-ar folosi de prezenţa la urne pentru a proclama caracterul ilegitim al rezultatului referendumului. Tot atunci, cei 322 s-au bătut pentru validarea referendumului cu majoritatea numărului de participanţi la vot chiar dacă asta însemna schimbarea regulilor în timpul jocului. Prin urmare, singura atitudine raţională şi corectă din punct de vedere moral este ca toţi cei care consideră că asistăm la o lovitură de stat să se prezinte la referendum, măcar pentru a-şi afirma principiile şi verticalitatea.

La referendumul din 2009, pentru parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari, adversarii lui Băsescu şi ai reformei parlamentare şi-au schimbat radical „argumentaţia'' utilizată în 2007 şi au susţinut vocal că pentru a fi validat, la scrutin trebuie să se prezinte 50%+1 dintre numărul de alegători. La referendum s-au prezentat 50,16% dintre alegători şi referendumul a fost validat. 77,78% au votat pentru unicameral şi 88,84% pentru 300 de parlamentari. Cu toate acestea, parlamentarii USL au refuzat să pună pe agendă modificarea Constituţiei, sub motiv că ar fi ilegim pentru că mai puţin de jumătate din populaţie ar fi votat „pentru''. Însuşi patriarhul PSD, Ion Iliescu, făcea următoarea declaraţie: „Ce înseamnă „vocea poporului''? Este folosită demagogic în cazul de faţă. Au participat 50% din alegători, din care jumătate s-au pronunţat pentru. Deci practic un sfert din populaţia ţării s-a pronunţat pe această chestiune, într-un context cu totul nepregătit. Un referendum se pregăteşte''. Lăsând la o parte minciuna subtilă cu „un sfert din populaţie'' şi sugestia cu „pregătirea'' referendumului (prin care se înţelege probabil, prelungirea orarului votării până târziu în noapte şi organizarea secţiilor de votare în hotelurile de la Mamaia ale lui Mazăre), se observă că, pentru USL, „vocea poporului'' e bună în orice proporţie (chiar şi „nepregătită'') dacă este vorba de demiterea lui Traian Băsescu şi este ilegitimă şi „demagogică'' dacă este vorba de diminuarea numărului de parlamentari sau de menţinerea lui Traian Băsescu în funcţie. Cum de această dată, în 2012, USL s-a răzgândit din nou şi a încercat din nou să schimbe regulile jocului din mers în privinţa validării referendumului, rezultă cât se poate de limpede pentru orice cetăţean onest caracterul profund imoral şi nedemocratic al stângii româneşti. Prin urmare, a boicota referendumul pentru menţinerea lui Traian Băsescu la Cotroceni ar echivala cu o demisie morală din partea celor care îl susţin pe preşedintele ales şi domnia legii. Scopul şi semnificaţia protestului împotriva modificării prin ordonanţă de urgenţă a legii referendumului nu a fost niciodată salvarea cu orice preţ a scaunului lui Traian Băsescu ci protejarea regulilor statului de drept de o agresiune fără precedent. Dacă ne imaginăm că Băsescu trebuie salvat „cu orice preţ'', atunci nu suntem cu nimic mai buni decât useliştii pentru că intrăm exact în logica lor, în virtutea căreia Băsescu trebuie demis „cu orice preţ''. Or întregul demers al celor pe care Crin Antonescu i-a calificat drept „criminali'', presă şi societate civilă, este să arate societăţii româneşti şi lumii că statul de drept şi democraţia nu trebuie sacrificate cu niciun preţ. Este cel mai bun motiv pentru a participa la referendum.

Nu are nicio relevanţă dacă preşedintele va câştiga sau va pierde acest referendum, pentru că nu Traian Băsescu este miza în această bătălie. După cum a demonstrat ieri raportul Comisiei Europene, miza fundamentală a acestei bătălii este salvgardarea statului de drept, a independenţei Justiţiei şi a destinului european al României, puse grav în pericol de tendinţele vădit totalitare şi izolaţioniste ale USL şi ale cuplului Antonescu-Ponta. Prin urmare, miza nu se joacă acum, ci la alegerile din toamnă. Până atunci se pot schimba multe, mai ales că nici măcar cei doi nu-şi vor permite până atunci să ignore chinga pe care tocmai le-a pus-o Europa fără să-şi asume riscuri uriaşe. Până atunci, consecinţele economice dezastruoase ale acestei crize constituţionale provocate din nimic vor începe să se simtă în buzunarele românilor, dintre care unii vor începe să se gândească de două ori înainte să rişte ostracizarea României în Europa. În sfârşit, o eventuală şi previzibilă înfrângere a lui Traian Băsescu nu înseamnă, pentru cei care sunt ataşaţi de actualul preşedinte, sfârşitul destinului său politic decât dacă va obţine un rezultat catastrofal. Orice rezultat undeva în jurul a 35% ar însemna o victorie morală pentru Băsescu şi o bună motivaţie pentru a se implica în campania electorală din toamnă. Or, cum bine ştiu cei de la USL, nu e o idee prea bună pentru ei să îl laşi pe Băsescu o lună în campanie electorală.

În plus, evenimentele halucinante din ultimele săptămâni au polarizat din nou societatea românească. Foarte bine. Încă un bun motiv pentru o participare cât mai masivă la vot. Măcar vom şti clar câţi mai cred în dreptate, domnia legii, democraţie şi integrare europeană în România şi de unde trebuie începută reconstrucţia.

Integral pe România LiberăComentarii

Alegator Acel PENAL care se ascrie cu numele MAICA TEREZA, este un MARE ""PACATOS"",si speramsa primeasca pedeapsa aspra din partea ""MAICII TEREZA "" care a fost si este o sfanta ,si care NU poate fi pusa si folosita cu numele ei de toti ""PENANLII,JIGNITORII ,INVIDIOSII,dar mai ales cei fara ""CREDINTA""!!! RUSINE SA AVETI ,si sa trageti pacatele ce vor urma. Despre ''referendum ''este normal sa mergem la vot si sa votam cum trebuie ,deoarece viitorul este si a copiilor nostri si nu vom fi deacord ""NICIODATA cu PENALII si CONDAMNATII !!!!

23 februarie 2017 14:00

gw2 gold I am continuously browsing online for articles that can aid me. Thanks! gw2 gold

19 octombrie 2012 13:22

zjciqxbrow XAEmlI xeizchvoqlfb, [url=http://jocivbvakjut.com/]jocivbvakjut[/url], [link=http://hslpwadeswhc.com/]hslpwadeswhc[/link], http://djzfkxjxskmf.com/

30 august 2012 1:14

maica tereza Doliu la portocalii,v-a facut de comanda PAIATA

22 iulie 2012 12:34

maica tereza Doliu la portocalii,v-a facut de comanda PAIATA

22 iulie 2012 12:33

mama eu raspund referitor la titlul articolului :merg la vot sa stampilez DA

21 iulie 2012 15:25

maica tereza zvircoliti-va cit mai tare ca timpul se scurteaza vedeti voi numarul ce vine la vot dupa

21 iulie 2012 14:59

razvan Din nou, "intelectualii" romani isi dovedesc prostia crasa! In timp pt cei ce sunt impotriva lui Basescu, lucrurile sunt cit se poate de clare, fara considerente morale, etice, fara plagiat, furt, minciuni, aversiunea si scriba Occidentului, fara perspectivele negative ("mergem sa scapam de Chior!"), intelectualii se impart din nou in "cei ce voteaza" si "ce ce boicoteaza". Ei au tot felul de consideratii morale, vorbesc de lovitura de stat, de protestul Vestului, de "legimitate", de puciul "majoritatii" parlamentare - dar dinc ei cca 40% din populatie care cred in aceste lucruri, jumatate "nu se amesteca" si un sfert "boicoteaza". Sa nu ne miram ca deiterea lui Basescu se va face cu 75% din cei prezenti! Si nu ne dam seama ca oricum e rau. Daca Basescu nu e demis din cauza cvorumului, va fi lipsit de sustinere - deci, probabil, urmatoarea miscare va fi demiterea lui in Parlament pt "tradare nationala". Daca va cistiga, la limita, cu sau fara cvorum, va fi acelasi lucru. Singurul lucru care ar fi benefic pt societatea romana este ca Basescu sa piada - dar la un procent echilibrat! Daca rezultatul va fi 55% la 45%, Basescu va putea dovedi ca are o incredere de 45% - si de aici se poate reconstrui DREAPTA! Sa o luam nu atit ca un Refrendum, ci ca un "sobdaj: cit se poate de exact. Basescu va fi liber sa isi foloseasca experienta, va putea sustine miscarea de Dreapta. Iar cei de stinga vor pieri pe propria limba! Cu un plagiator si un mic Fuhrer, viitorul se poate percepe de pe-acum.

21 iulie 2012 11:30

mama ai dreptate NUTI

20 iulie 2012 23:15

Nuti de ce trebuie sa votam ? / simplu ..sa inceteze nebunia asta!

20 iulie 2012 16:44

Eugenia Democratie,Stat de drept,Justitie autonoma,toate aceste componente ale Libertatii umane in a alege NU inseamna Traian Basescu !Acest politician nu a fost si nu este un OM LIBER din cauza imenselor si de nevindecat PROPRII vicii :DORINTA IMENSA DE PUTERE,URIASUL ORGOLIU si iar IMENSA DORINTA DE PUTERE !!

20 iulie 2012 16:37

la vot vin ..ocupantii! adica romalesii si vlahii! noi dacii suntem sub ocupatie si nu avem cu cine sa votam...apropo ungurii voteaza? votul este un drept si nu o obligatie!

20 iulie 2012 10:12

alice ce pupinbasist jalnic ! cum mai tranteste "idei" pe jumatate, jumatatea basista ! ii da inainte cu ipocrizia, asa cum facea si inainte, cand spunea ca usl nu vrea de fapt caderea guvernelor boc, mru (cahhhh !!), ca nu are program, ca se destrama etc.; spune ca usl nu doreste reducerea nr parlamentarilor, omitand, desigur sa guite ca portocaliii au avut majoritate si nu au facut nimic si ca basescu a propus de cateva ori sa negocieze decizia referendumului pt parlament, deci sa negustoreasca el "vointa poporului"! nu spune ca in 2007 idolasul sau era contra cvorumului la referendum de care acum se ascunde ca sub fustele mamei ! nu spune ca referendumul din 2009 a fost un truc pt atragerea oamenilor la alegerile prezidentiale si ca nu a fost organizat legal - de catre guvern, cu dezbateri echilibrate si s-a bazat pe ura fata de parlament indusa oamenilor; desigur, omite sa aminteasca si ca basescu a pierdut alegerile in tara ! minciuna suprema este refrenul cu basescu care - cacofonie logica - se lupta pt tara ! minciuna ! basescu este un demagog, populist, bun pt o parte cretinizata, care isi apara libertatea ! are dosare si trebuie sa raspunda, alaturi de clica, pt raul facut ! iar nesimtitii care mint pe bani publici, la fel !

20 iulie 2012 9:56

luther @ mareana lui petrica ; unde traiesti tu mai fatuca sau ce pana mea esti in realitate .cred ca posezi doar un neuron si acela infestat la magurele ,de aceeia nu ai discrenamant sa realizezi in ce situatie este tara acum .crezi tu ca presedintele este de vina si trebuie schimbat cu unul votat doar de 9 mii de romanasi .ei patetica si irecuperabilea in ceeia ce ma priveste ,o nulitate cu pc-ul acasa .

20 iulie 2012 9:13

Elena ROMANI, MERGETI LA VOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20 iulie 2012 9:06

straniu pfuai...ce putoare pestilentiala de hoit portocaliu aici...ce de sobolani portocalii se zbenguie pe aici...desigur atatati de articolul grohaitorului campeanu... Mi se pare straniu cum vin toti avortonii de securisti si comunisti basiti ordinari si guita in apararea basinei comuniste si securiste...este ireal si totusi se intampla... in Romania dupa ce acum 22 de ani au murit mii de tineri pentru eradicarea comunismului din tata asta de cacat...

20 iulie 2012 8:58

Adela sunt cativa platiti, dar in tara, se dau ca sunt din canada si intoxica lumea cu prostiile lor. niste nulitati care nu au ce face toata ziua stau si ii fac campanie lui suspendatul. Vai de capul vostru fara minte si imbibat in alcool ca si sustinul vostru

20 iulie 2012 8:53

Basescule te-a invins securitatea, ca si pe Constantinescu! tovarasa mariana, ai gresit jurnalistul! Nu e de la jegulnational si cotidianaminciuna a puscariabilului felix, care traieste prin banii capusati prin metoda GRIVCO!

20 iulie 2012 8:37

Basescule te-a invins securitatea, ca si pe Constantinescu! Puscariasii psd au papat toti banii capusati statului si erau faliti. De aceea nu au mai avut rabdare 3 luni. Raportul pe tara spune clar care e problema, ei tot intr-o minciuna o tin. Asteapta a 15-a comisie, formata doar din interlopii lor, pentru a avea " verdictul" corect, stil incompatibila cu plagiatorul.

20 iulie 2012 8:33

pentru un om ingrijorat Iti mai aduci aminte de cel care ne-a facut viermi, sau ciumpalaci, ori de marele "om" politic care i-a facut betizi pe batranii ingropati sub troienele din ianuarie, dar cand ne-a numit presedintele pe toti asistati social, sau lenesti si tampitii,doamne si nu mie aduc acum aminte pe toate...Pe mine astea ma ingrijoreaza. Cel putin acum. Mai tarziu poate ma vor ingrijora altele si altii. Asa ca pe 29 iulie voi pune stampila pe DA.

20 iulie 2012 8:31

ness USL a stricat afaceri de sute de milioane de euro baronilor PD! Huoo!

20 iulie 2012 7:59

un om ingrijorat RUSINE sa le fie celor care citesc si nu pricep mesajul.RUSINE sa le fie celor care citesc din doi in doi si apoi isi dau cu parerea.Jurnalistului n-are de ce sa-i fie rusine ca a indemnat populatia sa mearga la vot.RUSINE sa le fie celor care-si imagineaza ( prin imaginatia bolnava a lui Felix) ca intr-o democratie poti fi obligat sa mergi la vot sub amenintarea unor sanctiuni.ASTA ESTE CEA MAI TAMPITA GASELNITA USL-ista DIN ULTIMA VREME.Iar ideea menestrelului Socaciu de a participa la vot doar "ELITA"(se referea probabil si la parlamentarii puscariabili) mi se pare de-a dreptul jenanta.Adica poporul"prost" care nu reprezinta "elita parlamentara" sa voteze doar cand le vine lor bine.In rest nu suntem buni de vot ca nu ne pricepem.Faptul ca cei din USL nu s-au dezis instant de vorbele menestrelului inseamna ca gandesc la fel, trebuie sa votam cand vor ei si cand nu vor suntem de fapt "cam prosti".http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12827319-video-victor-socaciu-psd-nu-competenta-poporului-decida-cazul-unui-parlament-bicameral-sau-unicameral-romanii-nu-pot-decide-chestiune-atat-tehnica.htm

20 iulie 2012 7:52

ness USL este cea mai perfida combinatie politica de dupa '89. Ipocrizia, minciuna, aroganta, aviditatea dupa putere sunt liantul USL. Au fost castigatori la locale, romanii sperand intr-o schimbare. Nu s-a schimbat nimic. Acelasi PSD a carui stramosi FSN , PSDR au tinut Romania in loc mai bine de 10 ani, revine in forta cu dorinta fatisa de vendeta. Cacialmaua este evidenta: sunt impinsi in fata tineri USListi pentru a crea impresia de innoire. Fals- acesti tinerii au creierele spalate spalate si sunt manipulati din umbra de cei vechi, cei care si-au batut joc de romani din primele zile de dupa'89 Frustrarile acumulate mai bine de 20 de ani nu mai lasa loc de gandire. Dar va veni si momentul deziluziei si atunci USL va plati.

20 iulie 2012 7:51

cris Vom veni la vot, pt ca altfel vor vota usl asii in locul nostru.

20 iulie 2012 7:37

Puiu cati bani ai primit tov. jurnalist ? ca si ceilalt i care vreti sa dati lectii politice si sa manevrati masele, de ce nu-ti respecti meseria, de ce nu esti impartial, partinitorule, lichea pfdlista ce esti. Intoxicati cetatenii acestei tari tu, sabina si altii ca voi jurnalisti de doua parale. Rusine pentru meseria care crezi ca o faci. Rusine, platitule din banii nostri, cat primesti tu jurnaluistule pentru ineptiile care le debitezi ?

20 iulie 2012 7:37

lovitura de stat Dragi romani,veniti la vot si scapati-ne de bolnavul si betivul asta,care ne-a omorat cu zile! Bietu de base ,cum a vazut pericolul de a i se lua "instrumentele de tortura" (telefoanele directe cu kovesi,morar,zegrean,melescanu,opris,maior,iccj,pdl),a innebunit ,vazand iarasi lovituri de stat,pe care evident le va transmite prin macovei,preda,ungureanu si sie la toata presa straina platita din banii vostrii ,dragi romani! Pentru ca numai atacul dinafara mai merge,inauntru lumea urandu-l din toti rarunchii,neavand nici un dram de credibilitate! Votati DAAAAAAAAAA!

20 iulie 2012 7:28

base in Congo Sobolanilor de pd-listi,n-aveti sange in instalatie si ati trecut (la comanda cretinului) la strategia pe care ati planuit-o de la inceput:jocul la off-side,adica indemnul la neprezentare! Numai ca ,o veti cam lua in brate,pentru ca se vor prezenta mai mult de 9,5 mil. la referendum,si veti pierde fff rusinos cu 98% la 2%,si veti si disparea din politica romaneasca odata cu basina!

20 iulie 2012 7:13

Un roman inca in viata Mariana peter si ion gatej, va vad prezenti pe toate forumurile cu postari injurioase si pline de ura. VA INTREB: SA MOARA FAMILIA VOASTRA CA E ADEVARAT CE SUSTINETI? ATAT, FARA ARGUMENTE, FARA EXPLICATII.....DOAR ATAT: SA MOARA? Sunteti convinsi pana in maduva oaselor de ce sustineti cu atata ura, ca este adevarat? Sau sunteti doar niste mamaligi manipulate? Aveti curaj sa incredere in ei incat sa va jucati familia la ruleta ruseasca?Astept raspunsul vostru....daca se poate si pertinent si fara "ciutacisme si badisme". Eu cred ca suntem/sunteti manipulati si ca, sub noul duet, il vom plange pe ceausescu.Si prietene, toti au murit saraci si singuri insa…..unii plini de ura. DRUM DREPT SI LUMINA...!!!

20 iulie 2012 6:48

cornel Sculati-va USL-isti si combateti sau dormiti ca si inaitasii vostri Ponta si Antonovici obositi de cite minciuni debiteaza zilnic

20 iulie 2012 6:06

Să votăm sau să nu votăm, asta e întrebarea! 2 Dar Câmpeanu nu propune de exemplu crearea unei legi noi care să oblige tot electoratul să participe la acest referendum, pentru ca să existe acel cvorum pe care-l cere cu lacrimi de crocodil Băsescu, iar pentru cei care nu vor vota să se aplice o amendă de 1000 sau 2000 lei, iar cu banii respectivi ce se vor aduna într-un cont să se plătească cât se va putea din cele 60 miliarde euro pe care Băsescu și clica lui le-au cheltuit aiurea, dublând datoria națională din 2008 de la momentul preluării guvernării de către PDL până la momentul căderii guvernului Ungureanu. Cei care vor prefera să NU voteze, atunci să plătească acea amendă din care guvernul actual să poată plăti ceva din datoria națională românească ce acum e dublă față de anul 2008 de când PDL a guvernat până la căderea guvernului Ungureanu. Așteptăm legea cea nouă care să oblige tot electoratul să participe la referendumul din 29 Iulie 2012! Propun ca amenda pentru cei care nu vor vota să fie majorată la 5000 lei! Nu de alta, dar datoria națională e circa 120 miliarde euro, iar așa cei care nu vor vota, poate că vor prefera să plătească pentru Băsescu și clica lui ceva din acea gaură de 60 miliarde euro făcută la bugetul statului de către același Băsescu și toată clica lui nemernică! Să trăiți mult mai bine, fără Băsescu!

20 iulie 2012 5:58

Să votăm sau să nu votăm, asta e întrebarea! 1 Câmpeanu, un lingău bășit și băsist ne bombardează cu filozofările lui ipocrite. Dacă Câmpeanu spunea că NU trebuie să votăm, îl înțelegeam, dar acum că ne îndeamnă să votăm, chiar că nu-l înțeleg. Dacă acest referendum se anulează din start dacă nu se va prezenta la vot 50% plus 1 din tot electoratul, ce rost mai are să aibă loc, dacă oferă atât de ușor posibilitatea anulării lui prin neprezentare. Câmpeanu pomenește de referendumul din 2009 unde dă numai acele detalii despre parlamentul unicameral și reducerea numărului aleșilor la 300 membri, dar am impresia că acest ipocrit uită că acel referendum s-a organizat concomitent cu referendumul de demitere al lui Băsescu din 2009, fiind de fapt un singur referendum atunci cu mai multe întrebări printre care cea cu demiterea și celelalte cu referire la unicameral și cei 300 de membri reduși la acel număr, sper să nu mă-nșel. Dacă referendumul din 2009 de demitere al lui Băsescu a mai avut câteva întrebări pe acel formular cu unicameralul și cei 300 de membri, atunci Câmpeanu merită spurcat cu un munte de fecale. Pentru că în 2009 Băsescu a profitat de prostimea electoratului care e majoritară, tranșând victoria în favoarea lui numai menționând acel unicameral cu un numâr redus de membri la cei 300. Unde se ascunde ipocrizia cea mai mare? În cazul lui Cămpeanu, autorul acestui articol imbecil, sau la Băsescu și referendumul din 2009, cel sulemenit cu mai multe întrebări adăugate aiurea pe formularul respectiv?

20 iulie 2012 5:57

Ion Gatej Sintem alaturi de domnul Basescu ...in greaua pierdere ....titei din gura!

20 iulie 2012 5:21

neculaeasca Mariana esti o rusine pentru ROMANII din ROMANIA si din intraga lume SANTEM ALATURI DE D-ul BASESCU toti ROMANII ADEVARATI DIN ''CANADA''

20 iulie 2012 4:28

neculaeasca Mariana esti o rusine pentru ROMANII din ROMANIA si din intraga lume SANTEM ALATURI DE D-ul BASESCU toti ROMANII ADEVARATI DIN ''CANADA''

20 iulie 2012 4:28

mimi @mariana.... cret ca ai facut un typo. nu-asa ca ai vrut sa incepi cu PT.OTV? Faci parte cumva din grupul "nevinovat" al sotiei lui Marta? Prea vad ca esti la curent cu toate potlogariile.....

20 iulie 2012 4:14

Mariana Peter PT.TOV.''jurnalist'':chiar nu ti-e rusine?Chiar ai impresia ca toti sunt basisti cu putin creier si acela spalat?Nu ti-e rusine cand te uiti in oglinda?Iti place sa traiesti in genunchi,prestand diverse ''munci'' pt.doi mici serviti la botul calului?Nu ti-e rusine sa traiesti din bani publici,furati in draci in perioada de gratie basista si canalizati in diverse parti pt.propaganda?De abia astept sa te vad traind din ''jurnalism adevarat'',platit din piata reala.BRAVO,''JURNALISTULE''!

20 iulie 2012 3:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.